Blogs

WINNEN // Maak muziek met deze toffe set Tweet Beats

Nog precies een maand en dan is het Sinterklaas. Tijd om leuke cadeautjes te zoeken voor je kind(eren). Wij kregen verzoeken waar ik niet helemaal aan kan voldoen. Zo wil Eljada wel een pony van de goedheiligman. Nou past die denk ik niet door de schoorsteen, maar we hebben wel iets anders leuks voor haar. Namelijk deze basisset Tweet Beats. Speelgoed waar mijn man en ik zelf waarschijnlijk ook veel mee gaan spelen haha. En het leuke is: we mogen ook een set weggeven!

Wat zijn Tweet Beats?

Tweet Beats zijn muzikale vogeltjes die allemaal hun eigen stijl en geluid hebben. Zet een Tweet Beat in de boom op één van de vier takken en het vogeltje begint meteen muziek te maken. Elke vogel heeft zijn eigen drums, bas, melodie en zang, die passen bij zijn of haar muziekstijl. Dus elke vogel klinkt anders op elk podium en daarom kun je het dus variëren en honderden verschillende liedjes maken. In totaal zijn er 16 verschillende vogeltjes en in de basisset krijg je er al 4! Het leukse is om ze allemaal te sparen natuurlijk, maar dat hoeft niet!

De Tweet Beats basisset van Identity Games bevat een boom en vier van de vogeltjes: Strandbal Bobbie, Jenny, Binky en MC Jay. De overige vogeltjes zijn los verkrijgbaar.

Leuk voor klein en groot!

De Tweet Beats zijn leuk voor kinderen vanaf een jaar of 4/5. Ze kunnen zo laagdrempelig kennis maken met het maken van muziek. Wat ik zo tof vind aan de vogeltjes is dat ze ook een goede timing hebben. Het is niet zo dat een deuntje gelijk aangaat als je het vogeltje op de boom zet. Soms wacht hij even een maat en valt dan pas in zodat het toffer klinkt. Mijn man en ik hebben het al even uitgeprobeerd en hebben echt mega gelachen om de verschillende deuntjes die je kunt maken.

In onderstaande video kun je zien hoe het werkt of kijk voor meer informatie op www.tweet-beats.nl

WINNEN!

We mogen ook zo’n toffe set weggeven zodat jij alvast je Sinterklaascadeau in huis hebt!

Meedoen is simpel!

  1. Volg Mama’s op hakken op Facebook of Instagram
  2. Laat onder de post over deze wianctie weten dat je meedoet!

De winnaar wordt volgende week maandag bekendgemaakt!


– Dit artikel is een samenwerking –

Print Friendly, PDF & Email

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Als de verloskundige te laat komt

Twee weken geleden was het nog op het nieuws. Een vrouw was bevallen in een restaurant. Heel toevallig liep daar...

Sluiten