Blogs Winacties

WINACTIE: Win het Toet Toet Auto’s Ruimtestation

Nu de zon nog heerlijk schijnt, kun je je misschien niet voorstellen dat je over een paar maanden weer vooral binnen zit. De tuinset wordt dan ingeruild voor de bank en de ijskoffie voor warme chocolademelk met slagroom. Ook voor de kinderen is het dan vaak minder leuk om buiten te spelen en daarom is het super handig om leuk speelgoed in huis te hebben. En speciaal voor de kleintjes (0-3 jaar) hebben wij nu een hele toffe winactie. We mogen namelijk het Toet Toet Auto’s Ruimtestation weggeven! 

Toet Toet Auto’s

Jongensmama’s kennen de Toet Toet Auto’s vast wel. Ze zijn er in alle soorten en maten: zo heb je een ambulance, een brandweerwagen en ook de vuilniswagen is vertegenwoordigd in deze speelgoedcollectie. Ik ken het zelf alleen van de crèche, want dochterlief zit hier nog in de fase van klei, boekjes en wascokrijt en mijn zoontje is met zijn vier maanden het meest gelukkig met zijn speen of eigen vuistje.

En speelden wij vroeger nog met het Tunderbirds eiland, nu zijn volgens verschillende mama’s die ik ken de Toet Toet Auto’s het helemaal. Met vrolijk gekleurde wegdelen kun je bijvoorbeeld een parkeergarage, bouwplaats en brandweerkazerne aan mekaar vastmaken en kan je kleine de hele stad doorscheuren. En het leuke is dat de autootjes ook nog geluidjes maken, zinnetjes zeggen en vrolijke lampjes hebben. En wat is er nou leuker dan een brandweerwagen met een realistische sirene?

Speelgoed van het Jaar

191823-ruben-ruimte-schipIk weet niet of je wel eens voor het kindje van een vriendin een cadeautje bent gaan kopen, maar ik zie soms in de speelgoedwinkel door de bomen het bos niet meer. Want is het geschikt voor de leeftijd? Sluit het aan bij de interesse van de persoon waarvoor het wordt gekocht? Gaat het niet gauw stuk? Is het na een keer spelen nog steeds leuk? Hoe zit het met de prijs/kwaliteitverhouding? Hulp bij de keuze is dan heel handig en daarom is er verkiezing in het leven geroepen. De verkiezing Speelgoed van het Jaar. Een speciale vakjury beoordeelt in zes leeftijdscategorieën speelgoed en spellen. Ook is er een hulpjury van kinderen en kan er online gestemd worden. Op die manier wordt er dus gekozen door mensen die er verstand van hebben en de kids die er uiteindelijk mee moeten gaan spelen!

Het Ruimtestation dat wij mogen weggeven is dit jaar genomineerd in de categorie 0-3 jaar en dit is wat een ontwikkelingspsycholoog erover zegt:

Het Ruimtestation is rijk aan kleuren, vormen en allerlei geluiden en liedjes. Het kind ontdekt spelenderwijs wat er gebeurt als knoppen worden ingedrukt, als de handel wordt gedraaid of als de raket op bepaalde plekken terecht komt. De geluiden en lichten zorgen voor verrassingen en bevorderen daarmee het spelplezier en de motorische ontwikkeling. Voor kinderen jonger dan 18 maanden zullen bepaalde functies nog moeilijk alleen te doen zijn, maar ze zullen hier snel in kunnen groeien. Het Ruimtestation biedt genoeg complexiteit en variatie om jonge kinderen lang geboeid te houden. Jonge kinderen die houden van dingen doen zullen hier veel plezier aan beleven.

191723_product-pictureZo doe je mee

Wil je dit leuke Ruimtestation winnen voor je kleintje(s)? Volg dan deze twee stappen:

 1. Stem hier op het Toet Toet Auto’s Ruimtestation*
 2. Laat ons via Instagram of Facebook even weten dat je hebt gestemd!

De winnaar wordt vrijdag 23 september bekendgemaakt.

*Als je wint vragen we je een bewijsje van je stem
Print Friendly, PDF & Email

Jaaa, nog meer leuke blogs!

7 Reacties

 • Reply
  elisabeth maria martina
  16 september 2016 at 08:31

  mijn kleinzoon gaat compleet uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  16 september 2016 at 09:26

  Ik heb gestemd en alles gedaan wat ik maar kan doen voor onze tweeling Lucas & Eva. Zij zijn op 5 december jarig dus vandaar dat ik extra mijn best doe om dit superleuke pakket te winnen voor die al zo dure maand hihi. Hiervoor heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind via Bloglovin)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)
  groetjes Linda

 • Reply
  Stefanie
  16 september 2016 at 09:38

  Te gek!! Uiteraard waag ik een gokje. Ruben Raket… té lief <3

 • Reply
  Maaike
  16 september 2016 at 15:14

  whahaha, ik had al gestemd op ruimtestation. Voor die kleine aap van 1 lijkt me dit geweldig.
  Zijn eerste woordje is toet toet 😉
  Ik vind het altijd erg inspirerend om bij de speelgoed van het jaarverkiezing te kijken.

 • Reply
  Claudia
  16 september 2016 at 16:19

  Ik doe mee. Graag zelfs…. op Instagram en Facebook.

 • Reply
  stefanie
  16 september 2016 at 20:21

  Ook ik waag een kansje voor Uk 🙂

 • Reply
  Barbara
  22 september 2016 at 18:57

  Wat gaaf! Liam vindt dit echt geweldig! Ik doe meeeen!!!

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Met 12 weken het geslacht van je kind raden doe je zo!

  Nadat de zwangerschapstest positief blijkt, moet je nog best wel even wachten totdat je de eerste echo hebt. Met ongeveer 12 weken...

  Sluiten