Blogs Reviews

Wij willen na gisteren op ski-les!

Via Instagram geven we vaak wel een kijkje achter de schermen, maar we vinden het leuk om hier ook een paar foto’s te delen van events die we bezoeken. Vorige week gingen we naar de beurs We Are Pregant 2017 en gisteren stonden we in de sneeuw vanwege de lancering van Playmobil Wintervakantie. Vandaag een foto-overzicht van beide events. Daarna snap je vast waarom wij op ski-les willen! 

We Are Pregnant 2017

Afgelopen weekend werd er in Utrecht een compleet nieuw zwanger- en baby evenement georganiseerd. Het vond plaats op een prachtige locatie en alle standjes zagen er Pinterestwaardig uit. Hoewel we zelf niet zwanger zijn, vonden we het super leuk om alle standjes te bezoeken, workshops te volgen en om lezeressen te ontmoeten!

Wat we leuk vonden aan de beurs was sowieso de aankleding. Het zag er allemaal zo mooi uit! Daarnaast was het verschil tussen de grotere en kleinere merken leuk. Niet alleen grote merken als Joolz, Bobike en Jollein waren vertegenwoordigd, maar je kon er ook kleinere webshops vinden. Met leuke kortingen scoorde je van alles op het gebied van zwangerschap, baby en kind. Zelf heb ik een muziekdoosje van Jollein gekocht en een slaapzak voor Josia van B-boo.

Hierbij een impressie van de dag:

Yasmina ging ook gezellig mee!

jannemarie en Vrouwke wonnen via onze Instagram kaartjes!

We kregen trouwens ook een toffe goodiebag. Daarin zat onder meer een draagdoek van ByKay. Daar konden we gastblogger Elise blij mee maken! Nu kon ze hem nog even uitproberen op haar peuter, maar straks kan ze haar newborn erin dragen. <3

Hierbij nog vier mooie impressie foto’s van de organisatie:

Playmobil Wintervakantie

Toch wel één van de leukste bloggersevents tot nu toe was de lancering van de nieuwe Playmobil collectie. We werden uitgenodigd bij Snowworld in Zoetermeer. We konden een ski- of snowboardles volgen en ook aan de kleintjes was gedacht. Onze kids mochten ook op les, maar omdat ze nog te klein waren was er voor hun een plekje om te sleeën. Prachtig vonden ze het. Ohja en Eljada vond het ook erg lekker om de sneeuw op te eten #oeps

We werden ontvangen met een heerlijke apfelstrudel en daarna konden we ons om gaan kleden voor het sleeën. Ik kon die kleintjes wel opvreten. Zo schattig in die ski-pakjes. En dan met zo’n lekkere muts erbovenop met een bolletje op het hoofd. I love it.

We gingen vervolgens lekker een uur de sneeuw in en dat was echt genieten! Zelf gaan we nooit op wintersportvakantie, dus het was super leuk om de kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken. Prachtig vonden ze het! En oh wat waren ze verdrietig dat het weer was afgelopen.

Na de tijd stonden er heerlijke hapjes klaar en natuurlijke warme chocolademelk met slagroom. Jammie! Toen we weer naar huis gingen kregen we nog de prachtige nieuwe collectie van Playmobil mee. Wat een tof speelgoed is dat toch!

Hierbij ook wat heerlijke winterse plaatjes van gisteren:

ZO schattig!!!

Jayson en Yasmina

Met gastblogger Annelies!

Hmmmmm apfelstrudel!

We waren hier dus ter ere van de nieuwe Playmobil collectie. Het thema is ontzettend goed uitgewerkt zoals je van het merk gewend bent. Aan de kleinste details is gedacht. Ze hebben een skihut met restaurantje en lodge, een skischool, een winterse SUV met dakkoffer, een sneeuwscooter en natuurlijk allemaal wintersporters op ski’s, het snowboard of op de snowtube,

Om de wintersportbeleving zo realistisch mogelijk te maken is aan de kleinste details gedacht. Van verschillende ‘lange latten’ en skiklas met mascotte tot de meest typische pistegerechten en alles is aangekleed in gezellige, winterse kleuren.

De nieuwe collectie bestaat uit de volgende items

9280 Skihut
9281 4×4 met dakkoffer
9282 Skischooltje
9283 Sneeuwballengevecht
9284 Skiër op snowblades
9285 Sneeuwscooter
9286 Wintersporters
9287 Biatlete
9288 Wedstrijdskiër

Dat wordt lekker spelen!!! Nog meer Playmobil fans?

Print Friendly, PDF & Email

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Wat doe je als een ander foto’s van je kind maakt?

Samen met een vriendin ging ik even lunchen bij de Intratuin. De winkel is alweer helemaal in kerstsferen en omdat...

Sluiten