Blogs

Dit waren de meest gelezen blogs van 2017!

Allereerst willen we jullie natuurlijk allemaal via deze weg een gelukkig 2018 wensen! Vol mooie momenten met jullie gezinnen, familie en vrienden. Maar ook vol gezondheid en geluk. We willen jullie ook bedanken dat jullie het afgelopen jaar naar onze blog toekwamen! We zijn nu ruim twee jaar aan het bloggen en hebben dit jaar zelfs er een eigen onderneming van gemaakt! Wij voelen ons blessed! Het afgelopen jaar hebben wij weer 52 mama’s ontmoet voor onze rubriek ‘meet the mama’, we schreven allerlei blogs en ook onze ‘vaste gastbloggers’ gaven een geweldige invulling aan de site! 

We want to say thank you:

Daarom onze dank aan Ruth, Annelies, Anne en Elise! We vinden het geweldig hoe jullie iedere week weer een mooi artikel leveren voor op de site. Het is erg leuk om zo mee te leven met jullie gezin. Ook alle mama’s die we het afgelopen jaar hebben ontmoet, vinden wij fantastisch. Zo maken wij van onze blog niet een pragmatisch iets, maar ontmoeten wij ook elkaar en delen wij verhalen met als doel om een stukje hoop en positiviteit mee te geven.

Als een mama allerlei positieve reacties krijgt op een ‘meet the mama’ is onze missie geslaagd.

En dan heb je ook nog onze eigen blogs. We vinden het leuk om een kijkje te geven in ons leven en bovenal onze vriendschap. We overleggen veel en proberen onze vriendschap door al deze overlegsessies niet uit het oog te verliezen. Niet voor niets trakteerden wij onszelf op een city-trip naar Pisa en Florence. Zonder onze mannen kunnen we niet zoveel bloggen. Dus bedankt Salim en Yosef voor jullie oneindige geduld als we weer een spraakmemo aan elkaar sturen, selfies maken of in de ochtend voordat de kids klaar worden gemaakt een IG post online moeten knallen.

Top 10 berichten in 2017

1. Meet the mama: Irina

Wat was dit een indrukwekkend verhaal en wat kwamen er ontzettend veel reacties binnen. Irina verloor in 2014 de liefde van haar leven, de vader van dochter Quinn. Het kleine meisje was nog maar vijf maanden oud. Een ongekend verdriet en een nachtmerrie voor elk gezin. Ze vertelde open over het ongeluk, het verlies en over hoe ze hiermee omgaat. Wat een dappere mama! De blog lees je hier.

2. DIY: Het Ikea keukentje Duktig pimpen

Elk weekend zien we weer een piek in onze statistieken, omdat er dan vaak gegoogeld wordt op het pimpen van het Ikea keukentje. We schreven een handleiding hierover met leuke Pinterest voorbeelden en mijn eigen resultaat. Waarschijnlijk zijn we niet de enigen die hem opgeknapt hebben! De blog lees je hier.

3.  Recept: Regenboogtaart

Deze taart had Jennifer gemaakt voor de verjaardag van haar tweeling. Hij is zo ontzettend mooi! En eigenlijk best makkelijk te maken. Het recept vindt je hier!

4. Meet the mama: Marieke

Marieke is mama van Ismae en woont in Kampen. Het was voor haar een lange weg om in verwachting te raken. Na drie jaar lang proberen was de test positief.

Ik vergeet nooit de blik op zijn gezicht en zijn trotse woorden; ”Het is een meisje!” En toen waren wij dolgelukkig met onze prachtige en langverwachte dochter Ismae.”

Haar verhaal lees je hier!

5. Meet the mama: Sanne

Deze knappe mama uit Zeeland heeft twee kinderen. Travis en Mayem. Ze vertelde dat ze is gescheiden, na een relatie van ruim negen jaar. Ze had al verkering met de papa van haar kids sinds haar 19e. Ze had nooit gedacht dat ze haar kinderen dit zou aandoen, maar naarmate ze ouder werd veranderde het beeld van een ideale man voor haar. Je leest er hier meer over.

6. Meet the wensmama: Carina

Wat was het stoer dat Carina haar verhaal durfde te delen. Voor haar is het niet vanzelfsprekend om zwanger te raken. Ze probeert dit al ruim vier jaar en noemt zichzelf daarom op Instagram ‘wensmama’, Ze is open, deelt haar struggles en helpt daarmee anderen. Haar indrukwekkende verhaal lees je hier.

7. Recept: Bokkepootjestaart

Dit is net als de Regenboogtaart een recept wat vaak gezocht wordt via Google. En terecht, want oh wat is hij lekker! Ook zin om hem te maken? Het recept vindt je hier!

8. Kinderkleding kopen via AliExpress. 10 tips

Niemand doet dit natuurlijk, maar stiekem eigenlijk wel haha. En ik maak me er ook af en toe schuldig aan. Ik gaf 10 tips hoe ik zoek naar kinderkleding en bepaalde merken.

9. Hoe organiseer je een babyshower?

In onze vriendinnengroep organiseren we altijd bij de eerste zwangerschap een babyshower. Elke keer proberen we weer iets nieuws te bedenken en zoeken we weer uren naar leuke spelletjes e.d. Om jullie de moeite te besparen hebben we een complete babyshower online gezet zodat je daar alles kunt downloaden. Binnenkort komt er een nieuwe versie online, maar hier vind je de eerste blog.

10. Recept: Taart zonder koemelk

En met net 8 bezoekers meer dan de Tony Chocolonely Monchoutaart, eindigt op de 10e plek de verjaardagstaart zonder koemelk. Mijn zoontje had koemelkallergie en ik vond het maar wat moeilijk om een recept zonder melk te vinden. Ik maakte zelf een taart en deelde het resultaat. Wat fijn dat mijn kleine man ook een taartje kon eten! Hier vind je het recept!

Print Friendly, PDF & Email

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Fotoblog: Madurodam in winterse sferen

Het zijn Winterweken bij Madurodam. Tijdens deze weken zie je alle leuke hotspots van Nederland in winterse sferen. Witte kerstbomen,...

Sluiten