Gastblog Reviews Van Anne

Twinning is winning. Stralen met een zonnebril van Polette

Een tijd geleden liep ik door de binnenstad van Utrecht en viel mijn oog op een voor mij nieuwe brillenwinkel genaamd Polette. Ik besloot naar binnen te gaan en wat ik daar zag was geweldig. Honderden prachtige brillen uitgestald tegen een witte muur. Wat een strakke en stijlvolle winkel ! Mijn bril van een bekende opticien was net een paar dagen gesneuveld en aangezien ik echt een bril nodig heb bij het autorijden, was ik op zoek naar een oplossing. De reparatiekosten van mijn bril waren namelijk zo hoog dat ik voor hetzelfde geld een nieuw montuur zou kunnen uitkiezen bij Polette. 

De keus was snel gemaakt en ik viel voor Hendrick, een prachtig montuur. Hendrick en ik doen het goed samen. We hebben geen verkeersboetes gehad en mijn zicht is optimaal. Wat natuurlijk ook leuk is, is de prijs. Voor een bril op sterkte was ik 45 euro kwijt.

Hendrick op de hei, al heb ik hem liever gewoon op mijn hoofd

Wie of wat is Polette?

Polette is een brillenwinkel met winkels in Amsterdam en Utrecht. De medewerkers die ik trof waren super vriendelijk en behulpzaam. De oogmeting werd goed en vakkundig uitgevoerd. Het kiezen van een bril is niet makkelijk omdat er zoveel toffe modellen zijn. Woon je niet in de buurt van Utrecht of Amsterdam? Niet getreurd Polette heeft ook een website waar je brillen kunt bestellen. Je kunt je sterkte invoeren op de website en tien dagen later heb je je bril in huis!

Zonnebril van Polette

Polette produceert ook zonnebrillen en deze wilde ik graag proberen. Dit keer bestelde ik twee brillen op de website. Eentje voor mijn dochter en eentje voor mijzelf. Alle monturen bij Polette hebben een naam. Ik koos Lior voor mijn dochter en Lucky voor mijzelf . De brillen zijn allebei gemaakt van doorzichtig materiaal en hoewel ze niet precies hetzelfde zijn vind ik het wel heel leuk om ze samen te dragen. Twinning is winning natuurlijk 🙂

De brillen zien er ook heel tof uit in het echt. De pootjes klappen makkelijk open en dicht. De brillen zijn gemaakt van acetaat. Dit materiaal kan tegen een stootje en dat is wel zo prettig bij kinderen. Ik ben weg van Polette. Door hun mooie brillen, de lage prijzen, door de goede service, door de uitstraling van de winkel én website en de wow factor van hun overige artikelen. Dit doosje bijvoorbeeld waar mijn dochter haar zonnebril in werd geleverd is toch te schattig?

Deze blog is in stand gekomen samen met Polette. 

Print Friendly, PDF & Email

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Scott's peuterpraat
Peuterpraat: “Ik wil graag…”

Sinds zijn tweede verjaardag gaat het enorm hard met de spraak van Scott. Soms gebruikt ie woorden waarvan ik denk...

Sluiten