Blogs

Goedkoop leuke kinderkleding scoren? limango!

Shoppen met een peuter van 2,5 is niet altijd even leuk. Eerder kon ik rustig door de rekken neuzen, nu moet ik ook achter een dametje aanhollen die het liefste de andere kant op rent. Daarnaast moet ik in de gaten houden of ze niet alle gordijntjes van pashokjes opentrekt. De oplossing? Thuiswinkelen! Urenlang kan ik neuzen bij webshops en sinds kort heb ik er een nieuwe favoriet bij: limango!

limango?

Met een grote assortiment van mode, schoenen, accessoires en speelgoed biedt deze webshop alles wat een moeder en haar gezin nodig heeft. limango is in 2007 opgericht in het zuid-Duitse München en sinds 2011 ook in Nederland actief. De webshop is anders dan de standaard webshops omdat er geen vast assortiment is. Het doel is namelijk om bezoekers iedere dag te verrassen met het aanbod. Elke dag starten er nieuwe acties met een flinke korting tussen de 30 en 70 procent! Vandaag starten bijvoorbeeld acties van Kaiser Natuurproducten, Sigikid, RICE, Bellybutton en Jette Kinderwagens. Het zijn misschien merken die je niet kent, maar dat is juist het leuke van deze online winkel. Je kunt er kleine merken ontdekken en door de variatie in het aanbod zit er altijd wel iets tussen dat je leuk vindt! En bovendien vindt ik het ook super betaalbaar, ook wel zo fijn! Let op: door de wisseling van acties is het wel verslavend haha!

Verschillende merken

Je vindt op de website dus niet één merk, maar een groot variërend aanbod van Nederlandse en internationale topmerken. De grote merken als Mexx, Diesel en Lief! ken je natuurlijk wel, maar heb je wel eens gehoord van Sigikid, Kanz of MM Dadak? Persoonlijk vind ik momenteel de actie van Marc O’Polo erg leuk. Dat klinkt als een duur merk, maar hier koop je al een onesie voor €32,99. Of een stijlvol jasje voor €26,99.

foto

Ontdek het zelf!

Meld je aan met je Facebookaccount bij limango en krijg zo toegang tot de toffe acties! Laat je het me weten of je iets leuks hebt gescoord?

– Deze blog kwam tot stand in samenwerking met limango –

Print Friendly, PDF & Email

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Het recept: de chocoladelaagjestaart

Wil je een overdosis aan chocola? En wil jij je hier niet schuldig over voelen omdat je zelf een ongelofelijk...

Sluiten