Blogs Reviews

Partytime! Stokke lanceerde de nieuwe Athleisure collectie!

Een lunch die eruit ziet als een Pinterestplaatje, een toffe goodiebag met nieuwe sneakers en de lancering van de stoere en sportieve Athleisure collectie van Stokke. Wat was het woensdag een tof feestje! Vandaag een kijkje in mijn #bloggerslife met deze fotoblog. 

Jus d’orange en squats

Samen met een aantal andere mommybloggers en journalisten waren Jennifer en ik uitgenodigd voor dit evenement van Stokke. Helaas kon Jen niet mee en daarom ging ik in mijn eentje. Om half 10 werd ik  verwacht in Hotel Arena in Amsterdam. Stiekem vond ik het ontzettend spannend, want Jennifer en ik gaan bijna nooit op deze uitnodigingen in. Dat komt simpelweg omdat het niet altijd te combineren valt met werk en gezin. Daarnaast zijn de events vaak niet naast de deur voor ons poldermeiden (lees: Emmeloord). Stiekem vond ik het best spannend om andere blogsters te ontmoeten. Maar ik stond er nog maar net of ik werd hartelijk gegroet door Rachel van De Huismuts.

We namen kort daarop plaats aan een lange tafel met een heerlijk glas verse jus. Let the party begin!

bloggerslife

Maar nog voordat ik mijn drinken goed en wel op had, was het tijd voor het volgende onderdeel: een workshop van olympisch kampioen Mark Tuitert. We liepen naar een zaaltje waar matjes lagen, met daarop voor iedereen een paar eigen Nikes. Mark vertelde kort over zijn leven als sporter en door welk proces hij ging voordat hij de gouden plak won in 2010. Hij legde ons daarna een aantal handige oefeningen uit en dus was het tijd om even in beweging te komen. Geen keiharde bootcamp gelukkig haha.

bloggerslife

Time for brunch!

Na de workshop van Mark liepen we weer naar de tafel toe en gelijk werden alle telefoontjes erbij gepakt om foto’s en IG stories te maken. Ideaal dat je op zo’n evenement ongegeneerd met je telefoon aan tafel mag zitten haha. Wat was de tafel rijkelijk gevuld en wat zag het er allemaal heerlijk uit!

bloggerslife

De hele tafel stond vol met lekker eten. Je kon het zo gek nog niet bedenken of het stond er: wafels, pannenkoekjes, champignons, garnalen, vers fruit, groentes, croissantjes, ei en toast. Een ontbijt bij Van der Valk is er niets bij. We wisten dat na de brunch een workshop van gezondheidsexpert Vivian Reijs zou volgen, dus we maakten nog grapjes: ”Nog maar even snel zondigen want hierna durven we dat niet meer.”

Na een korte presentatie van Stokke (later meer) volgde de workshop van Vivian waarin ze kort tips gaf om gezond te leven. Wat is dat een knappe en inspirerende vrouw. Ze vertelde vol passie over haar leven als gezondheidsexpert en gaf goeie tips. Ze heeft 10 tips om gezond te leven en af te vallen. Ook gaf ze me stof tot nadenken over hoe om te gaan met een koemelkallergie bij baby’s.

bloggerslife

#Stokkeathleisure

De reden dat deze ochtend werd georganiseerd was de nieuwe, sportieve Athleisure collectie van Stokke (ja, het merk van de TrippTrapps) De collectie is gemaakt voor sportieve ouders met een actief leven.

”Als je net een baby hebt, dan zijn je dagen gevuld met actie. Je wandelt met je baby, je verwisselt last-minute een luier en je doet squats als je speelgoed oppakt. Dit is de inspiratie voor de Athleisure Collection. Het is geen fashion statement. Het is een aanmoediging voor actieve ouders om ook met hun kindje sportief te zijn. Geniet samen van het actieve leven!”

Dat sportieve zie je terug in de stoffen van de collectie en ook in het design. Kijk bijvoorbeeld naar deze toffe Stokke Xplory, die je zelf kunt ontwerpen:

xplory

Ook is de MyCarrier draagzak nu uitgevoerd in deze collectie. Je kunt hem zowel op je buik als rug dragen. Handig!

Tijdens het event konden we ook de nieuwste Tripp Trapps bewonderen. Ze zijn er in drie nieuwe kleuren, met leuke namen; Forest Green, Moss Green en Heather Pink.

Goodiebags en selfies

Dit was mijn allereerste event en ik moet zeggen dat ik het echt heel leuk vond om dit eens mee te maken. Wat was het ook goed georganiseerd! De nieuwe collectie ziet er hip uit en ik ben weer goed gemotiveerd om gezond bezig te gaan.

Nu vraag je je natuurlijk ook nog af wat er in de goodiebag zat! Nou we zijn flink verwend!

Ik kreeg een tas met de sneakers, een bidon van Fitchannel (een website met sportvideo’s) en een bon waarmee ik drie maanden lang gratis kan sporten via de website. Ook krijg ik de MyCarrier draagzak. Dat lijkt me ontzettend handig voor heerlijke wandelingen op vakantie!

Bedankt Stokke voor het leuke event!

bloggerslife

P.s. Wil je de nieuwe collectie bekijken? Dat kan hier!

Print Friendly, PDF & Email

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Home tour – Zo ziet ons huis eruit!

Na maanden plannen beramen en Pinterest afzoeken is het eindelijk zo ver: ons huis is ingericht en alle dozen uitgeruimd....

Sluiten