Blogs

Mama’s gezocht voor ‘meet the mama’!

Elke dinsdag plaatsen wij om 06.00 uur het verhaal van een mama in onze rubriek Meet the Mama. Dit zijn vrouwen met elk hun eigen verhaal. Het idee hiervan is dat je zo een inkijkje krijgt in het leven van een andere mama, dat je mogelijk herkenning vindt in haar verhaal en de mama staat die dag echt even in het zonnetje! We krijgen ontzettend vaak de vraag hoe je je kan opgeven voor deze rubriek en dit is nu jouw kans! Zou jij het leuk vinden om een keer mee te doen? Lees dan hieronder wat er van je wordt verwacht! 

Het idee van de fotoshoot

We fotograferen op één dag altijd meerdere vrouwen. Voor elke moeder staat maximaal 1 uur gepland. In dat uur is het de bedoeling dat je eenmaal van outfit wisselt. We laten zo zien wat je kledingstijl is. De fotoshoot draait verder voornamelijk om jou en niet om je kindje(s). Daarvan maken we maar een paar foto’s en zullen we er uiteindelijk zo’n twee op de website gebruiken. Voor de kleine (of kleintjes) is daarom één setje kleding voldoende. Het is verder ook belangrijk dat je een partner, vriendin of familielid meeneemt die tijdens de fotoshoot op je kid(s) kan letten als je zelf op de foto wordt gezet.

Ook nog belangrijk om te weten

Het stuk blijft een verrassing voor je. want je krijgt het van tevoren niet te lezen. Maar ons doel is vooral om jou positief neer te zetten! Daarnaast baseren we ons op jouw antwoorden, dus je komt niet voor grote verrassingen te staan. Vanwege tijdgebrek maken we hier geen uitzonderingen op.

Wanneer en waar? 

We proberen de foto’s op meerdere plekken in Nederland te maken zodat we ook mama’s uit alle delen van het land portretteren. Ditmaal hebben we een fotodag gepland op zaterdag 14 juli in Kampen.

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn niet specifiek op zoek naar een bepaald soort mama. Dat betekent dat iedereen kan mee doen. En ook als je bijvoorbeeld nog geen mama bent, maar dit wel graag wil worden ben je van harte welkom om mee te doen. Heb je een mooi of bijzonder verhaal? Of lijkt het je gewoon leuk om eens op de foto te gaan of uit je comfortzone te stappen? Geef je dan op! Je krijgt namelijk van ons achteraf ook nog eens de mooiste tien foto’s opgestuurd!

Zo geef je je op!

Laat ons even weten wie je bent, waar je vandaan komt en vertel ons kort (of uitgebreid als je dat fijn vindt) wat meer over jezelf. Dit kun je doen via info@mamasophakken.nl.

BELANGRIJK: onze e-mail komt soms in de spambox terecht. Iedereen die zich opgeeft krijgt een e-mail waarin we laten weten of je bent uitgekozen (of niet). Dus controleer af en toe even je spambox. 

Wij zien er weer naar uit om nieuwe mama’s te ontmoeten, mooie foto’s te maken en jullie verhaal te horen!

Jaaa, nog meer leuke blogs!

1 Reactie

 • Reply
  Curly Creative
  4 december 2017 at 12:45

  Ik zou graag meedoen maar voor mij is het helaas pindakaas echt te ver weg.
  Woon in het zonnige Zeeland

  Veel liefs

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  De nieuwe rollen op rolletjes krijgen.

  Bam! We zijn vier weken verder. Al vier weken zijn we een gezin van vijf en dat doet iets met...

  Sluiten