Blogs

So long, farewell, auf Wiedersehen, adieu

Al tien minuten zit ik met mijn vingers boven het toetsenbord, want hoe start je een blog die het einde inluidt? Met een terugblik of juist een vooruitblik? Ik wil hem starten met een simpel dankjewel.

Dank aan jou

Dankjewel lieve lezer dat je de afgelopen jaren of misschien de afgelopen maand de moeite nam om mijn verhalen lezen. Ik vertelde je over mijn zwangerschappen, bevallingen en deelde mijn ervaringen over producten. Maar ik schreef ook over mijn miskraam, struggles en onzekerheden. Ik kreeg vaak lieve reacties en ook goede adviezen waar ik echt wat mee kon. Het internet staat vol met negativiteit, maar ik heb hier veel positiviteit ervaren. Dank voor je tijd en het lezen!

Dankjewel voor alle lieve gastbloggers. Natuurlijk de gastbloggers van nu, maar ook die van het eerste uur. Dank lieve Zoe, Wietske, Anne, Annelies, Ruth, Marianne, Jaap, Abish, Jorien en Elise. Met jullie erbij hadden we veel afwisseling en nieuwe perspectieven. Wat tof dat jullie de uitdaging met ons aan wilden gaan. We zijn benieuwd of we jullie verhalen nog ergens anders gaan lezen.

Dankjewel lieve mama’s die meededen aan ‘Meet the mama’. Jullie durfden jezelf kwetsbaar op te stellen door jullie verhaal te vertellen en door voor mijn lens te poseren. Ik heb van jullie geleerd dat een zwangerschap of gezonde baby niet vanzelfsprekend is en ik heb geleerd om beter met mijn camera om te gaan. Misschien wil ik daar nog wel meer mee gaan doen in de toekomst. Met name de fotografie van newborns en bevallingen lijkt me tof. Dat laatste heb ik nog geen ervaring mee, dus woon je in de buurt en wil je gratis bevallingsfoto’s? Mail me haha.

De grootste dankjewel aan Jennifer. Mijn partner in crime zoals ik haar vaak noem. Door de website spraken we elkaar vaak en zijn we als vriendinnen meer naar elkaar toe gegroeid. Ik had het met niemand anders willen doen. Dankjewel voor alle leuke momenten. Op nog meer nieuwe herinneringen samen en toffe ervaringen!

En nu?

Nu ga ik er lekker van genieten dat er geen deadlines voor de blog zijn en dat ik niet a la minute op alle mailtjes hoef te reageren. Ik ga de extra vrije tijd gebruiken om samen met mijn man van onze drie lieve kleintjes te genieten. Heerlijk toch?

Bye bye X

Print Friendly, PDF & Email

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Kraambed perikelen

Ik loop de kinderafdeling op in het ziekenhuis en word door een kinderarts naar een kamertje gebracht. Ik ga op...

Sluiten