Mijn buik

Mijn buik #9

In deze rubriek tonen mama’s (to be) anoniem hoe hun buik eruit ziet. Hopelijk kunnen we met deze rubriek laten zien dat niet elke mama gelijk is en dat allebei goed is. Of je nou een strakke buik hebt of een buik met een rolletje en streepje meer. In je buik heb je een prachtig leven gedragen. Helaas houden sommigen daar een streepje aan over. Maar in deze rubriek zul je hopelijk zien dat je niet de enige bent. 

Deelnemer #9

Leeftijd: 30

Gewicht: 68 kilo

Lengte: 1,69 m

Aantal zwangerschappen: 2

Aantal kinderen: 3

Dit lichaamsdeel vind ik mooi: Billen

Over dit lichaamsdeel ben ik onzeker: Buik

Dit vind ik van mijn buik: Na 2 snelle zwangerschappen op elkaar (half jaar er tussen) en de laatste zwangerschap van een tweeling, 12 weken geleden, weet ik dat ik niet moet zeuren, maar ik had altijd een strakke buik! Dus nu weer bezig om het in ieder geval plat te krijgen.

Smeerde je iets op je buik tijdens en/of na je zwangerschap(pen)? Tijdens mijn zwangerschap na elke douchebeurt smeerde ik mijn buik in met lotion. Mijn striae is bijna niks! En met de dikke buik die ik had, mag ik echt in mijn handjes knijpen. Nog wel een streep, maar die verdwijnt nog wel, het is nog maar 12 weken geleden.

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Sinterklaas. Oh kom er eens kijken..

Yes, ook hier zijn de voorbereidingen voor Sinterklaas getroffen. We hebben besloten om het dit jaar als gezin met opa...

Sluiten