Mijn buik

Mijn buik #8

In deze rubriek tonen mama’s (to be) anoniem hoe hun buik eruit ziet. Hopelijk kunnen we met deze rubriek laten zien dat niet elke mama gelijk is en dat allebei goed is. Of je nou een strakke buik hebt of een buik met een rolletje en streepje meer. In je buik heb je een prachtig leven gedragen. Helaas houden sommigen daar een streepje aan over. Maar in deze rubriek zul je hopelijk zien dat je niet de enige bent. 

Deelnemer #8

Leeftijd: 25

Gewicht: 73 kilo

Lengte: 1,62 m

Aantal zwangerschappen: 2

Aantal kinderen: 2

Dit lichaamsdeel vind ik mooi: Ogen en lichaamsbouw (taille)

Over dit lichaamsdeel ben ik onzeker: Borsten en buik

Dit vind ik van mijn buik: Te dik en slap, er zit ook striae op maar dat vervaagt al meer, dus daar niet zo’n probleem meer mee.

Smeerde je iets op je buik tijdens en/of na je zwangerschap(pen)? Nee

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Zwanger zijn als verloskundige, de eerste 20 weken

Daar sta ik dan zelf met een positieve zwangerschapstest in mijn hand. Volledig in shock. Bij de eerste zwangerschap waren...

Sluiten