Mijn buik

Mijn buik #7

In deze rubriek tonen mama’s (to be) anoniem hoe hun buik eruit ziet. Hopelijk kunnen we met deze rubriek laten zien dat niet elke mama gelijk is en dat allebei goed is. Of je nou een strakke buik hebt of een buik met een rolletje en streepje meer. In je buik heb je een prachtig leven gedragen. Helaas houden sommigen daar een streepje aan over. Maar in deze rubriek zul je hopelijk zien dat je niet de enige bent. 

Deelnemer #7

Leeftijd: 26

Gewicht: 61,5 kilo

Lengte: 1,76 m

Aantal zwangerschappen: 1

Aantal kinderen: 2

Dit lichaamsdeel vind ik mooi: Schouders, hals en armen (voor de zwangerschap). Nu alles

Over dit lichaamsdeel ben ik onzeker: Navel-knie-gebied (voor de zwangerschap). Nu niet veel

Dit vind ik van mijn buik: Mijn mooie kleine ei die ik voorop draag

Smeerde je iets op je buik tijdens en/of na je zwangerschap(pen)?Ja! Overdag een olie en savonds een (anti)-litteken crème ter preventie. Voordat ik zwanger was, was ik heel kritisch op mijn lichaam. Nu ik 32 weken zwanger ben kan ik alleen maar heel erg trots en vol liefde naar mijn lijf kijken. Het houdt zich heel sterk en maakt tegelijk gewoon twee mooie mannetjes die hartstikke goed groeien en super beweeglijk zijn!!

Extra opmerking:
Mijn mooie lieve tengere lijf – inclusief rond ei – mag er zijn.

32 weken zwanger van een tweeling <3

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
7 confessions die ik tijdens mijn zwangerschap nooit dacht te doen…

Zwanger zijn, je leeft er enorm naar toe en probeert je voor te stellen hoe het zal zijn. De één...

Sluiten