Mijn buik

Mijn buik #5

In deze rubriek tonen mama’s (to be) anoniem hoe hun buik eruit ziet. Hopelijk kunnen we met deze rubriek laten zien dat niet elke mama gelijk is en dat allebei goed is. Of je nou een strakke buik hebt of een buik met een rolletje en streepje meer. In je buik heb je een prachtig leven gedragen. Helaas houden sommigen daar een streepje aan over. Maar in deze rubriek zul je hopelijk zien dat je niet de enige bent. 

(Redactioneel: deze foto is begin oktober ingestuurd, de tekst gaat dus over dat moment. Daarnaast wordt deze rubriek vanaf volgende week op de dinsdag gepubliceerd!)

Deelnemer #5

Leeftijd: 33

Gewicht: 84 kilo

Lengte: 1,84 m

Aantal zwangerschappen: 3

Aantal kinderen: 2

Dit lichaamsdeel vind ik mooi: Mijn buik

Over dit lichaamsdeel ben ik onzeker: Onzeker niet, maar niet helemaal tevreden over m’n zakkende bilpartij……

Dit vind ik van mijn buik: Mooi (rond).

Ja. Tijdens mijn zwangerschappen de buikbalsem van Etos. Twee keer per dag, lekker smeren en contact maken. Tot nu toe heeft het mijn huid mooi en soepel gehouden zonder gekkigheden. Op deze foto ben ik 37 weken zwanger van onze derde. Ik ben gezegend met een mooie ronde buik waar ik (wederom) enorm trots op ben!

Extra opmerking: Natuurlijk zal ik ook na de bevalling (elk moment.. spannend!) een foto sturen. Mooi dat jullie dit initiatief nemen, moeders en sociaal media zijn niet altijd eerlijk en aardig tegen elkaar…

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Mijn kind speelt liever niet met standaard speelgoed

Ik heb mijn neefje een aantal jaren achter elkaar net zoveel cadeautjes gegeven als zijn leeftijd. Werd hij vier dan...

Sluiten