Mijn buik

Mijn buik #4

In deze rubriek tonen mama’s (to be) anoniem hoe hun buik eruit ziet. Hopelijk kunnen we met deze rubriek laten zien dat niet elke mama gelijk is en dat allebei goed is. Of je nou een strakke buik hebt of een buik met een rolletje en streepje meer. In je buik heb je een prachtig leven gedragen. Helaas houden sommigen daar een streepje aan over. Maar in deze rubriek zul je hopelijk zien dat je niet de enige bent. 

Deelnemer #4

Leeftijd: 28

Gewicht: 67 kilo

Lengte: 1,83 m

Aantal zwangerschappen: 1

Aantal kinderen: 1

Dit lichaamsdeel vind ik mooi: Mijn gezicht

Over dit lichaamsdeel ben ik onzeker: Het onderste gedeelte van mijn buik en mijn borsten na een jaar lang borstvoeding te hebben gegeven. En mijn tenen die altijd al krom waren😉.

Dit vind ik van mijn buik: Ik vind hem niet echt mooi. Maar eerlijk gezegd kan ik er niet zo mee zitten. Ik ben dit jaar wel in het zwempak gegaan.

Smeerde je iets op je buik tijdens en/of na je zwangerschappen:  In het begin wel maar toen ik zag dat er toch strepen kwamen ben ik er mee gestopt en deed ik het alleen nog af en toe. Ik heb een totaal andere navel gekregen.

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Hierom ben ik dit keer voor een duowagen gegaan

Ik ga even terug naar twee jaar geleden, Ik moet langs de drogisterij voor luiers. Josia ligt in de kinderwagen...

Sluiten