Mijn buik

Mijn buik #3

In deze rubriek tonen mama’s (to be) anoniem hoe hun buik eruit ziet. Hopelijk kunnen we met deze rubriek laten zien dat niet elke mama gelijk is en dat allebei goed is. Of je nou een strakke buik hebt of een buik met een rolletje en streepje meer. In je buik heb je een prachtig leven gedragen. Helaas houden sommigen daar een streepje aan over. Maar in deze rubriek zul je hopelijk zien dat je niet de enige bent. 

Deelnemer #3

Leeftijd: 26

Gewicht: 50 kilo

Lengte: 1,65 m

Aantal zwangerschappen: 2

Aantal kinderen: 2

Dit lichaamsdeel vind ik mooi: Ik ben blij met mijn lichaam, vooral met mijn taille en billen (en gewicht).

Over dit lichaamsdeel ben ik onzeker: Ik vind mijn navel niet mooi meer sinds mijn bevallingen. Mijn navel is ingevallen en de huid er omheen is slap en bobbelig.

Dit vind ik van mijn buik: In verhouding tot mijn figuur had ik best wel een grote buik toen ik zwanger was. Ik ben dus hartstikke blij dat mijn buik er, 5 maanden na mijn 2e bevalling al weer zo uit ziet. Het enige wat ik minder mooi vind is mijn ingevallen navel en de slappe huid rondom mijn navel. Vroeger had ik een kleine navel, maar daar is helaas niets meer van over.

Smeerde je iets op je buik tijdens en/of na je zwangerschappen:  Ik gebruikte de Belly Balm van de Etos (met vitamine E)

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Opvoeden door beginners

Sinds onze kinderwens had ik mij voorgenomen om de beste vader te worden die mijn kind zich kon wensen. Erg...

Sluiten