Mijn buik

Mijn buik #2

In deze rubriek tonen mama’s (to be) anoniem hoe hun buik eruit ziet. Hopelijk kunnen we met deze rubriek laten zien dat niet elke mama gelijk is en dat allebei goed is. Of je nou een strakke buik hebt of een buik met een rolletje en streepje meer. In je buik heb je een prachtig leven gedragen. Helaas houden sommigen daar een streepje aan over. Maar in deze rubriek zul je hopelijk zien dat je niet de enige bent. 

Deelnemer #2

Leeftijd: 27

Gewicht: 81 kilo

Lengte: 1,75 m

Aantal zwangerschappen: 2

Aantal kinderen: 2

Dit lichaamsdeel vind ik mooi: Hals en ogen

Over dit lichaamsdeel ben ik onzeker: 3 B’s: buik, borsten en bovenbenen

Dit vind ik van mijn buik: Een jungle met tijgervellen. Maar wel geaccepteerd.

Smeerde je iets op je buik tijdens en/of na je zwangerschappen: Nee

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
6 verschillende manieren om moedermelk in te vriezen

Over drie weken is mijn zwangerschapsverlof echt voorbij en ga ik weer werken! Ik ben dus begonnen om een voorraadje...

Sluiten