Mijn buik

Mijn buik #16

In deze rubriek tonen mama’s (to be) anoniem hoe hun buik eruit ziet. Hopelijk kunnen we met deze rubriek laten zien dat niet elke mama gelijk is en dat allebei goed is. Of je nou een strakke buik hebt of een buik met een rolletje en streepje meer. In je buik heb je een prachtig leven gedragen. Helaas houden sommigen daar een streepje aan over. Maar in deze rubriek zul je hopelijk zien dat je niet de enige bent. 

Deelnemer #16

Leeftijd: 35

Gewicht: 67 kilo

Lengte: 1,65 m

Aantal zwangerschappen: 2

Aantal kinderen: 1

Dit lichaamsdeel vind ik mooi: Taille, mijn lijf heeft de vorm van een peer en mijn taille is mooi smal.

Over dit lichaamsdeel ben ik onzeker: Billen. Niet echt onzeker maar vind ik het minst mooie, denk omdat ze het meeste lubberen, Haha!

Dit vind ik van mijn buik: Prachtig, op zijn mooist tijdens mijn zwangerschappen.

Smeerde je iets op je buik tijdens en/of na je zwangerschap(pen)? Ja, druivenpitolie.

Extra opmerking: Ik ben nu zwanger van mijn tweede kindje en deze foto is gemaakt met 25 weken zwangerschap, ik geniet enorm 🙂

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Verloskundige en bang voor honden

Ik rijd een groot boerenerf op en daar staan ze me op te wachten. Vijf grote honden van het formaat...

Sluiten