Mijn buik

Mijn buik #15

In deze rubriek tonen mama’s (to be) anoniem hoe hun buik eruit ziet. Hopelijk kunnen we met deze rubriek laten zien dat niet elke mama gelijk is en dat allebei goed is. Of je nou een strakke buik hebt of een buik met een rolletje en streepje meer. In je buik heb je een prachtig leven gedragen. Helaas houden sommigen daar een streepje aan over. Maar in deze rubriek zul je hopelijk zien dat je niet de enige bent. 

Deelnemer #15

Leeftijd: 28

Gewicht: 55,5 kilo

Lengte: 1,67 m

Aantal zwangerschappen: 4

Aantal kinderen: 1

Dit lichaamsdeel vind ik mooi: Dan ga ik toch voor m’n benen. Zijn wel ietwat steviger dan voor de zwangerschap, maar ben er nog steeds heel tevreden over.

Over dit lichaamsdeel ben ik onzeker: Borsten en buik. Ik heb van mezelf al grote borsten en voor de zwangerschap slaagde ik niet met de ‘potloodtest’ ;-), maar nu al helemaal niet hahaha. En heb niet eens borstvoeding gegeven.

Note: Potloodtest: je doet een potlood onder je borst, valt het potlood op de grond, dan heb je geen hangborsten (en ben je dus “geslaagd”).  Valt het potlood niet, dan hangen je borsten.

Dit vind ik van mijn buik: Best tevreden mee. Vind het jammer dat ik littekens heb. Vooral die bij m’n navel van m’n navelpiercing vind ik echt heel lelijk. Daar is de huid ook iets slapper dus dat vind ik wel ‘n dingetje. Tijdens m’n zwangerschap was ik 20 kilo aangekomen en nu weeg ik zelfs ietsjes minder dan ervoor en ben erg blij dat alles weer bijgetrokken is. Ik was heel bang dat alles nog zo slap zou blijven. Sporten en gezond eten doet wonderen 🙂

Smeerde je iets op je buik tijdens en/of na je zwangerschap(pen)? Ja, maar niet consequent. Ik had een crème van Rituals gehad van een vriendin, maar weinig gebruik van gemaakt. Geen striae trouwens :-).

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Wat zit er in mijn luiertas?

Een luiertas moet wat mij betreft goed matchen bij de kinderwagen. Het kiezen van de luiertas ging mij makkelijk af...

Sluiten