Mijn buik

Mijn buik #14

In deze rubriek tonen mama’s (to be) anoniem hoe hun buik eruit ziet. Hopelijk kunnen we met deze rubriek laten zien dat niet elke mama gelijk is en dat allebei goed is. Of je nou een strakke buik hebt of een buik met een rolletje en streepje meer. In je buik heb je een prachtig leven gedragen. Helaas houden sommigen daar een streepje aan over. Maar in deze rubriek zul je hopelijk zien dat je niet de enige bent. 

Deelnemer #14

Leeftijd: 23

Gewicht: 55 kilo

Lengte: 1,67 m

Aantal zwangerschappen: 1

Aantal kinderen: 1

Dit lichaamsdeel vind ik mooi: Mijn ogen en lichaamsvorm

Over dit lichaamsdeel ben ik onzeker: Mijn borsten, ze zijn niet in verhouding met mijn lichaamsbouw en de zwangerschap heeft ze ook niet mooier gemaakt. Als mijn kinderwens vervuld is, zou ik graag een borstverkleining willen ondergaan.

Dit vind ik van mijn buik: Mooi! Tijdens mijn zwangerschap voelde ik mij op mijn mooist, mijn buik is eigenlijk weer hetzelfde. Iets slapper en een paar streepjes striae, dus ik kan niet klagen

Smeerde je iets op je buik tijdens en/of na je zwangerschap(pen)? Soms bio-oil maar niet zo regelmatig. Mijn dochter werd met 41+0 geboren en pas na 39 weken kreeg ik striae. Ik heb een heerlijke zwangerschap gehad, ben weinig aangekomen en was die 10kg ook meteen weer kwijt. Deze foto van mijn buik is amper 2week postpartum.

Extra opmerking: Ik ben trots op mijn buik, hier heb ik mijn kleine meisje in mogen dragen!

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Dit waren de meest gelezen blogs van 2018

Voordat we jullie vertellen welke blogs vorig jaar het meest werden gelezen, willen we jullie natuurlijk via deze weg het...

Sluiten