Mijn buik

Mijn buik #13

In deze rubriek tonen mamaโ€™s (to be) anoniem hoe hun buik eruit ziet. Hopelijk kunnen we met deze rubriek laten zien dat niet elke mama gelijk is en dat allebei goed is. Of je nou een strakke buik hebt of een buik met een rolletje en streepje meer. In je buik heb je een prachtig leven gedragen. Helaas houden sommigen daar een streepje aan over. Maar in deze rubriek zul je hopelijk zien dat je niet de enige bent. 

Deelnemer #13

Leeftijd: 19

Gewicht: 62 kilo

Lengte: 1,66 m

Aantal zwangerschappen: 1

Aantal kinderen: 1

Dit lichaamsdeel vind ik mooi: Mijn taille.

Over dit lichaamsdeel ben ik onzeker: Mijn billen.

Dit vind ik van mijn buik: Ik ben blij met mijn buik. De striae die ik opliep met de zwangerschap zit op mijn billen en bovenbenen. Mijn buikvel is wat soepeler, maar het “buikmodel” is gebleven zoals het was voor de zwangerschap.

Smeerde je iets op je buik tijdens en/of na je zwangerschap(pen)? Nee.

Extra opmerking: Na de bevalling ben ik zodra het mocht, begonnen met sporten. Ik deed twee keer per week een barre-training en deed ook twee keer per week aan spinnen. Mijn eetgedrag heb ik drastisch aangepast: zo stopte ik met melk drinken en gebruiken en heb ik gekozen voor een bewuster, gezonder eetpatroon. Dit tezamen met een hang naar ‘weer mooi zijn’ (dat is een eigen dingetje, wat voor elke mama anders is, maar voor mij als jonge moeder een ontzettende worsteling was) motiveerde me om hard te werken om de buik plat te krijgen. Een jaar later is het resultaat precies naar mijn wens. Inmiddels sport ik door tijdgebrek niet meer, maar blijf ik gezond eten.

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
De kerstvakantie is aan!

En de feestdagen staan voor de deur. Ondanks dat de laatste weken รจcht afzien waren, want de meiden waren doodop,...

Sluiten