Mijn buik

Mijn buik #12

In deze rubriek tonen mama’s (to be) anoniem hoe hun buik eruit ziet. Hopelijk kunnen we met deze rubriek laten zien dat niet elke mama gelijk is en dat allebei goed is. Of je nou een strakke buik hebt of een buik met een rolletje en streepje meer. In je buik heb je een prachtig leven gedragen. Helaas houden sommigen daar een streepje aan over. Maar in deze rubriek zul je hopelijk zien dat je niet de enige bent. 

Deelnemer #12

Leeftijd: 22

Gewicht: 61,5 kilo

Lengte: 1,65 m

Aantal zwangerschappen: 1

Aantal kinderen: 1

Dit lichaamsdeel vind ik mooi: Mijn handen, die zijn lang en slank.

Over dit lichaamsdeel ben ik onzeker: Mijn neus, die vind ik in verhouding veel te groot.

Dit vind ik van mijn buik: Deze foto is een week na mijn bevalling genomen. Behalve een paar lijntjes onder mijn navel heb ik geen striae, en ik heb in principe mijn oude figuur alweer terug, behalve dan dat mijn huid wat losser is. Ik ben hier heel blij mee!

Smeerde je iets op je buik tijdens en/of na je zwangerschap(pen)? In het begin van mijn zwangerschap heb ik er wel eens creme of olie op gesmeerd, maar niet regelmatig, en ik ben er ook al snel mee gestopt.

Extra opmerking:Ik ben in mijn zwangerschap zo’n 15,5 kg aangekomen. Na een week ben ik 10 kg afgevallen.

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Onrust in de nacht

Aaargh, ik slaap net en word weer wakker door een doordringend geluid. Is er nu alweer drie uur voorbij? Hup,...

Sluiten