Mijn buik

Mijn buik #10

In deze rubriek tonen mama’s (to be) anoniem hoe hun buik eruit ziet. Hopelijk kunnen we met deze rubriek laten zien dat niet elke mama gelijk is en dat allebei goed is. Of je nou een strakke buik hebt of een buik met een rolletje en streepje meer. In je buik heb je een prachtig leven gedragen. Helaas houden sommigen daar een streepje aan over. Maar in deze rubriek zul je hopelijk zien dat je niet de enige bent. 

Deelnemer #10

Leeftijd: 29

Gewicht: 64 kilo

Lengte: 1,70 m

Aantal zwangerschappen: 2

Aantal kinderen: 2

Dit lichaamsdeel vind ik mooi: Mijn billen, benen en haar 😊 Mijn benen zijn slank, hoera voor wat kortere jurkjes! En mijn haar is dik en golvend.

Over dit lichaamsdeel ben ik onzeker: Mijn huidskleur waarmee ik de wereld kan verlichten. Ik word hooguit knalrood in de zon, dus blijf wittig. Af en toe vind ik dat wel een dingetje. En ja, zoals zo veel vrouwen voel ik me niet altijd zeker over mijn buik.

Dit vind ik van mijn buik: Ik heb een buikje en op sommige dagen vind ik die wel lastig en zou ik dat anders willen. Ik heb een diastase (het niet goed sluiten van de buikspieren) gehad. Met veel tapen is dat een heel stuk minder geworden, maar hierdoor blijf ik dus altijd iets buik houden. Verder heb ik ook tijgerstrepen, daar ben ik oké mee.

Smeerde je iets op je buik tijdens en/of na je zwangerschap(pen)? Tijdens mijn zwangerschappen smeerde ik mama&kind van de Etos. Gewoon even een momentje van ons samen en connecten met mijn jongens. Na de zwangerschap heb ik olie en herstelcrème gesmeerd. Dit vooral omdat ik op mijn buik tape had. Uiteindelijk zorgt dit voor schaafwondjes

Extra opmerking: Ben heel gelukkig en blij met mezelf. Soms heb je alleen van die dagen dat dat lastiger is. Gelukkig heb ik dan een man en vriendinnen die me wat anders vertellen dan de maatschappij 😊

Jaaa, nog meer leuke blogs!

1 Reactie

 • Reply
  Manuelle
  4 december 2018 at 08:54

  Ondanks dat je er zelf denk ik hinder van ondervind, heb je een mooie buik. Net zoals de andere moeders #hero’s

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Je man tijdens een bevalling

  Het is in de ochtend. Angela* heeft al een aantal uren weeën. Haar man weet zich geen raad. Gelukkig heeft...

  Sluiten