Mijn buik

Mijn buik #1

In deze rubriek tonen mama’s (to be) anoniem hoe hun buik eruit ziet. Hopelijk kunnen we met deze rubriek laten zien dat niet elke mama gelijk is en dat allebei goed is. Of je nou een strakke buik hebt of een buik met een rolletje en streepje meer. In je buik heb je een prachtig leven gedragen. Helaas houden sommigen daar een streepje aan over. Maar in deze rubriek zul je hopelijk zien dat je niet de enige bent. 

Deelnemer #1

Leeftijd: 26

Gewicht: 51,5 kilo

Lengte: 1,70 m

Aantal zwangerschappen: 1

Aantal kinderen: 1

Dit lichaamsdeel vind ik mooi: Mijn buik

Over dit lichaamsdeel ben ik onzeker: Mijn borsten

Dit vind ik van mijn buik: Mooi slank, trots op mijn buik! Niet aan te zien dat ik een kind heb gekregen🤗

Smeerde je iets op je buik tijdens en/of na je zwangerschappen: Heel af en toe. Maar zeker niet regelmatig. Als ik wat smeerde was het vaak kokosolie.

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
De Bezorgde-Moeders-Club

Ik mag het misschien niet zeggen maar ik irriteer mij soms aan ouders (vaak moeders) die de neiging hebben wat...

Sluiten