Blogs

Mama’s op hakken zomerrooster

Voor de zuiderlingen van ons land is de zomervakantie inmiddels al gestart en ook wij hebben bijna vakantie! Omdat jullie waarschijnlijk veel minder online zijn, Jennifer op haar vrije dagen veel van haar gezin en de zon wil genieten en ik elk moment een kleintje kan krijgen, lassen we voor de zomer een zomerrooster in. Hieronder vertellen we wanneer we wat publiceren! 

Ons publicatieschema

Normaliter plaatsen we elke werkdag om 06.00 uur een blog. De ene dag doen we dit zelf, de andere dag is het een ‘meet the mama’ en voor de rest is het ons toffe team met gastbloggers dat voor content zorgt. Onlangs nam Anne afscheid als gastblogger en is er een gat ontstaan. We hebben besloten dit voor nu even niet op te vullen in verband met de vakantie. Ook gastblogger Annelies neemt binnenkort afscheid.

We willen nog zeggen dat we overweldigd zijn door het aantal berichtjes en e-mails dat we kregen van vrouwen die Anne willen vervangen. Wat bijzonder dat er zoveel interesse voor is om het team te versterken! Dank daarvoor!! Voor nu zijn we nog niet op zoek naar een nieuwe gastblogger, na de zomer horen jullie meer.

Deze maand hebben we ‘meet the mama’ ook even gepauzeerd. Dat geeft ons even wat meer rust, omdat deze rubriek de meeste tijd kost. Daarnaast plaats ik elke woensdag een zwangerschapsupdate, maar die komt binnenkort ten einde. Ik ben vandaag 37 weken zwanger (YES!) en veel updates zullen er dus niet meer komen. Als ik ben bevallen wordt de woensdag tijdens de zomer even niet opgevuld.

Ons schema ziet er deze zomer zo uit:

Maandag – Een blog van Ruth of Elise
Dinsdag – In de maand juli wordt er niets geplaatst, in augustus is ‘meet the mama’ er weer
Woensdag – Totdat de baby er is zijn er zwangerschapsupdates, daarna wordt er tot en met augustus niets geplaatst
Donderdag – Op deze dagen plaatsen Jennifer en ik om de beurt een blog
Vrijdag – Op deze dag verschijnt er voorlopig even geen blog vanwege het afscheid van Anne en Annelies.

Extra blogs en social media

Uiteraard volgen er extra blogs als de kleine er is. Zoals de geboorte-aankondiging, meer over de kraamtijd en mijn bevallingsverhaal etc. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Volg ons dan vooral op Facebook , dan zie je het gelijk als er een blog online staat!

Daarnaast zijn we erg actief op Instagram. Daar plaatsen we vaak foto’s en filmpjes en daar zullen natuurlijk straks foto’s van de baby verschijnen! Wil je dus weten wanneer ze wordt geboren en hoe ze gaat heten? Volg ons dan vooral daar @mamasophakken !

Een fijne zomervakantie allemaal! X 

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
In drie stappen meer rust vinden in een druk leven

'De dagen zijn te kort!' foeter ik regelmatig als ik er voor de zoveelste keer achter kom dat er nog...

Sluiten