Blogs

Mama’s gezocht voor ‘Meet the mama’

Elke dinsdag plaatsen wij om 06.00 uur het verhaal van een mama in onze rubriek Meet the Mama. Dit zijn vrouwen met elk hun eigen verhaal. Het idee hiervan is dat je zo een inkijkje krijgt in het leven van een andere mama, dat je mogelijk herkenning vindt in haar verhaal en dat je ook eens stiekem kan gluren in haar kledingkast. Daarnaast is het voor het mama model leuk om eens een dag in het zonnetje te staan, haar verhaal te vertellen en om ook 10 mooie foto’s te krijgen met haar kind(eren). Want dat is natuurlijk leuker dan alleen maar selfies ;-). We krijgen ontzettend vaak de vraag hoe je je kan opgeven voor deze rubriek en dit is nu jouw kans! Zou jij het leuk vinden om een keer mee te doen? Lees dan hieronder wat er van je wordt verwacht! 

Het idee van de fotoshoot

We fotograferen op één dag in totaal elf vrouwen. Een strakke planning, maar dit keer zal onze gastblogger Anne ook foto’s maken! Voor elke moeder staat maximaal 1 uur gepland. In dat uur is het de bedoeling dat je eenmaal van outfit wisselt. We laten zo zien wat je kledingstijl is. De fotoshoot draait verder voornamelijk om jou en niet om je kindje(s). Daarvan maken we maar een paar foto’s en zullen we er uiteindelijk zo’n twee op de website gebruiken. Voor de kleine (of kleintjes) is daarom één setje kleding voldoende. Het is verder ook belangrijk dat je een partner, vriendin of familielid meeneemt die tijdens de fotoshoot op je kid(s) kan letten als je zelf op de foto moet.

Ook nog belangrijk om te weten

Het stuk blijft een verrassing voor je. want je krijgt het van tevoren niet te lezen. Maar ons doel is vooral om jou positief neer te zetten! Daarnaast baseren we ons op jouw antwoorden, dus je komt niet voor hele grote verrassingen te staan. Vanwege tijdgebrek maken we hier geen uitzonderingen op.

Wanneer en waar? 

We proberen de foto’s op meerdere plekken in Nederland te maken zodat we ook mama’s uit alle delen van het land portretteren. Ditmaal hebben we een fotodag gepland op zaterdag 23 september in Den Haag. De foto’s worden gemaakt tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Maar hiervan hoef je dus maximaal 1 uur te komen.

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn niet specifiek opzoek naar een bepaald soort mama. Dat betekent dat iedereen kan mee doen. En ook als je bijvoorbeeld nog geen mama bent, maar dit wel graag wil worden ben je van harte welkom om mee te doen. Heb je een mooi of bijzonder verhaal? Of lijkt het je gewoon leuk om eens op de foto te gaan of uit je comfortzone te stappen? Geef je dan op! Je krijgt namelijk van ons achteraf ook nog eens de mooiste tien foto’s opgestuurd!

Zo geef je je op!

Laat ons even weten wie je bent, waar je vandaan komt en vertel ons kort (of uitgebreid als je dat fijn vindt) wat meer over jezelf. Dit kun je doen via info@mamasophakken.nl. We vinden het wel belangrijk dat je deze fotoshoot serieus neemt en de afspraak prioriteit geeft. We maken namelijk te vaak mee dat om verschillende redenen de afspraak wordt afgezegd, waardoor we last-minute erg actief moeten zijn.

BELANGRIJK: onze e-mail komt soms in de spambox terecht. Iedereen die zich opgeeft krijgt een e-mail waarin we laten weten of je bent uitgekozen. Controleer dus even je spambox na een week! Het zou zonde zijn dat je uiteindelijk niet kan omdat je de mail niet hebt gekregen. 

Wij zien er weer naar uit om nieuwe mama’s te ontmoeten,
mooie foto’s te maken en jullie verhaal te horen!

Liefs, Jennifer & Hanna

Print Friendly, PDF & Email

Jaaa, nog meer leuke blogs!

6 Reacties

 • Reply
  Bregje
  7 september 2016 at 11:51

  Oh wat tof zeg! Als jullie een keer een fotodag in het zuiden houden, hou ik me zeker aanbevolen! Ik woon in Maastricht!

 • Reply
  Melissa Wolters
  7 september 2016 at 13:07

  Leuk!
  Ik wil me graag opgeven als moeder van 28 jaar met drie dochters van 6,3 en 1 jaar oud!
  Ik woon in Haren GN, maar naar Arnhem komen is geen probleem. Mochten jullie nog meer willen weten dan hoor ik het graag.

 • Reply
  Linda
  7 september 2016 at 18:59

  Super leuk!! Ik kom uit Zutphen, mama van 2. Een dochter van bijna 2 jaar oud en een zoon van net 4 jaar. Net de grote en vooral spannende stap genomen om zelf even te stoppen met werken voor de carrière van mijn man die barbershops opent door Nederland. Mijn baan in de flexibele kinderopvang is hiermee niet te combineren. Althans niet wat bij ons past.
  Voor meer informatie mail mij

 • Reply
  Lianne
  8 september 2016 at 16:31

  Wat leuk. Ik geef me graag op. Ik ben nu 39weken zwanger, dus op 1 oktober een kersverse mama van net 25 jaar.
  Ik woon in doorwerth, vlakbij Arnhem.

 • Reply
  Nicole
  25 mei 2017 at 19:12

  Super tof! Doe graag een keer mee maar het is te ver weg plus ben 8 juni uitgerekend haha…

 • Reply
  Baukje van der Wal
  26 mei 2017 at 13:18

  Erg leuk! Ik kom helaas pas eind Juni over voor verlof uit Ethiopie. Woon en werk er samen met mijn man en 2 jongens van 3 en 1. Mochten jullie in de zomer nog ergens zo’n dag hebben, graag :). Ik ben de hele zomer de vinden in Buitenpost, Friesland.

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Bevallen, naar huis en dan gaat de kraamverzorgster weg: HELP!

  Een tijd geleden beschreef ik voor jullie mijn leuke bevallingsblog. Ik beschreef uitvoerig hoe het was om te bevallen van...

  Sluiten