Blogs

De koopjeshoek: 7x leuke badpakken voor deze lente/zomer

Wie mij echt kent, weet dat ik echt een koopjesfanaat ben. Als ik iets moet kopen dan speur ik heel internet af om op zoek te gaan naar een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik hou ervan en zie het echt als een sport. Als ik dan mijn koopje in mijn winkelmandje heb en ga betalen dan voel ik van binnen een enorme euforie: I did it again. Daarom neem ik jullie zo nu en dan mee naar leuke koopjes.ย 

De koopjeshoek: wanneer is het zomer?

Het maakt niet uit dat het buiten aan het vriezen is en dat we ’s ochtends de ruiten van de auto moeten krabben. Ik kijk graag vooruit en zit mij te verheugen op de lente en de zomer. Dit houdt in dat ik per ongeluk al buiten loop op bloten voeten en alvast bedenk hoe ik eruit wil zien langs het zwembad. Een bikini draag ik na de zwangerschap niet meer, dus ik kijk vooral naar leuke badpakken die super hip & betaalbaar zijn.

Het maakt niet uit dat ik al 3 badpakken heb en 1 high-waist bikini. Badpakken shoppen is leuk!

Wat ik vooral belangrijk vind aan een badpak is dat het goed moet zitten, sexy mag zijn en even anders dan anders. Een leuke achterkant, ruches of andere details zijn top. Dat maakt een zwemstuk echt anders dan anders.

De badpakken

Eigenlijk slaag ik het meest bij de H&M. Ik weet niet wat het is met die winkel, maar ik ben gek op hun items. Ookal probeer ik een ander winkel uit, ik kom altijd hier uit. 80% van mijn kast komt uit deze shop (oeps). Om mijn gewoonte enigszins te doorbreken ga ik mezelf stimuleren om even wat verder te zoeken. Verrassend genoeg zag ik wat leuke try-out badpakken op Ali Express. Ik shop daar niet echt veel, maar misschien is een badpak best leuk om uit te proberen. Voor de zwangere mama’s vond ik een te leuke badpak bij de Wehkamp.

7 leuke badpakken:

 

H&M – Je shopt hem hier

Zalando – Je shopt hem hier

Ali Express- Je shopt hem hier

 

H&M- Je shopt hem hier

Ali Express – Je shopt hem hier

Zalando – Je shopt hem hier

Wehkamp – Je shopt hem hier

Wat vinden jullie van mijn selectie? Ik vind het vooral belangrijk dat ze hip zijn en betaalbaar.ย 

 

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
20 weken zwanger – update #8

Gisteren was ik 20 weken zwanger en ik ben dus op de helft! Haha ik grapte tegen een collega dat...

Sluiten