Gastblog Van Anne

Ik wil jullie bedanken en hopelijk tot ziens !

Lieve mama’s op hakken, blote voeten of welk schoeisel dan ook. Ik ben blij dat je er bent want ik wil jullie bedanken! Ik zal vertellen waarom; schrijven is voor mij een heerlijke uitlaatklep. Toen ik net begon met bloggen, rolden de verhalen uit mijn toetsenbord en had ik bergen inspiratie. Ik krabbelde ideetjes op een papiertje om er later uitgebreid op terug te komen. Als je blogt gaat daar een heel denkproces aan vooraf. Ik genoot van het bloggen, de verhalen en ervaringen die ik kon delen en jullie reacties daarop. Maar de laatste tijd waren de papiertjes steeds meer leeg. En dat vond ik jammer. Waarom lukt het mij niet meer om zo 1,2,3 een blog neer te tikken? Ik zat avondjes te mijmeren en te denken waar ik het op ‘mijn’ vrijdag over wilde hebben. Soms lag ik er zelfs ’s nachts over na te denken en ik bedacht me toen dat het misschien gewoon mooi geweest is zo. Tijd voor andere dingen.

Vandaar deze blog om jullie te laten weten dat ik ga stoppen met bloggen bij Mama’s op hakken. Ik heb veel geleerd hier en dat was waardevol en mooi. Toch ga ik mij de komende tijd meer focussen op mijn fotografie. Ik krijg steeds vaker opdrachten en dat kost tijd en aandacht die ik er graag insteek. Ik word zo blij van fotograferen en geniet zelfs van het bewerken van de foto’s. Ook ga ik hopelijk wat vaker een boek lezen bij een knapperend zomer-vuurtje zonder muggen (ik romantiseer graag). Ik wil jullie ontzettend bedanken voor het lezen! Ik wil Hanna en Jennifer bedanken voor de mogelijkheid om mijn blogs met jullie te delen en hun energie en liefde die ze in mij hebben gestoken ๐Ÿ™‚ Veel liefs voor jullie en wie weet tot ziens!

Anne

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
35 weken zwanger – update #23

Sinds week 24 heb ik last van een hoge bloeddruk, maar eigenlijk bleef dit vrij stabiel. Het was hoog, maar...

Sluiten