Blogs Zwanger

Hoera! We krijgen een …… <3

Eigenlijk was ik ervan overtuigd dat ik weer een meisje zou krijgen. Maar of dat ook zo is? Gisteravond om 18.00 uur hadden we een pretecho om erachter te komen. Nouja. alleen mijn man mocht het bij de echo weten. Glunderend zat hij naast me op zijn stoel. Hij voelde zich helemaal t mannetje omdat hij het al wist. Haha, de schat. Ik werd anderhalf uur later thuis opgehaald voor een mini gender reveal party! 

Jennifer had twee taarten. Eén met een blauwe binnenkant en één met een roze binnenkant. Mijn man appte de man van Jennifer welke taart hij klaar moest zetten en zo geschiedde. Toen we bij Jennifer aankwamen, werd ik ineens geblinddoekt. Ik ben rondgereden door Emmeloord en uiteindelijk kwamen we aan bij een leuk tentje in de buurt (‘Bij Ons in Wellerwaard’). Daar zaten m’n vriendinnen klaar en kon het feest beginnen. Benieuwd naar het geslacht? Hier komt het!!

MEISJE!!!

Echt zo ontzettend leuk! Alles was natuurlijk welkom, maar stiekem vind ik dit wel echt heel leuk. Een zusje voor Eljada. Dat lijkt me zo bijzonder voor later! Haha tenzij ze elkaar de haren uit het hoofd trekken natuurlijk. Maar ik ben echt heel blij! Komend weekend gaan we eens lekker shoppen!

Inmiddels ben ik 16 weken zwanger.  Zwangerschapsupdate #4

De baby in fruit: Het kindje is nu ongeveer zo groot als een avocado, 16 cm!

Gewicht mama: Ik ben nu 2 kilo aangekomen

Eten: Koffie kan ik nog steeds niet drinken en chocolade vind ik ook nog steeds bitter! Daarnaast heb ik minder eetlust, vooral bij het avondeten.

Slapen: Dat gaat nog steeds heerlijk! In het weekend slaap ik vaak ook nog even tussen de middag een paar uurtjes. Doordeweeks is dat wat lastiger als mijn man aan het werk is en ik dus met de kids zit.

Zwangerschapskleding: Ik draag alleen zwangerschapsbroeken en verder gewoon eigen truien/shirts. Ik vind het steeds leuker worden om strakke kleding aan te hebben. Normaal droeg ik het liefste een los shirtje, maar dat hoeft nu niet meer!

Shoppen: Dat gaat dit weekend gebeuren!! Nu we weten dat het een meisje is wil ik dit weekend samen met Eljada op zoek gaan naar de eerste kleertjes. Op die manier kan ik haar er mooi bij betrekken. Verder kreeg ik deze week een ontzettend mooi pakket van Pure Baby Box. Een doos met allemaal pure producten, zonder chemicaliën en parfum. Wat een verwennerij en ook leuk als kraamcadeau trouwens!

Symptomen: Voor mij zit het hem nu vooral in de bekkenpijn en de buik die begint te groeien. Verder gaat het eigenlijk goed! Ik heb gelukkig nog geen strepen op mijn buik gekregen. Tegen beter weten in smeer ik deze zwangerschap gewoon weer elke dag met een crème. Ik geloof alleen niet zo in de werking.

Voel je al iets? Nee nog niet!

Het leukste moment van de week: Dat was natuurlijk de pretecho!!! En dan niet eens de uitkomst ervan, maar gewoon het kindje zien trappelen en het kloppende hartje. Echt schitterend!!

Print Friendly, PDF & Email

Jaaa, nog meer leuke blogs!

1 Reactie

 • Reply
  Marieke
  14 februari 2018 at 08:43

  Wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd!! Geniet van je zwangerschap!!

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Review: de Super Trike 4 in 1 van Vtech

  'Auto' was het derde woordje dat Josia kon zeggen. Hij is echt gek op auto's en eigenlijk op alles wat...

  Sluiten