Het kastje van ..

Het kastje van: Owen

Vandaag hebben wij weer een leuk kastje! Dit keer van een jongensmama die vooral van basics houdt. Dit omdat de basics het beste passen bij de huidskleur van haar kleine man! Houd jij ook van stoer en basic? Dan is dit een leuk kastje voor jou!

“Ik heb altijd al geweten en gevoeld dat ik een “jongensmama” was. Maar qua styling van je baby … tja! Ik vond het best lastig. Zelf hou ik helemaal niet van beertjes op kleding. Laat staan cartoons en heftige prints. Ook krijg je vaak ‘bijzondere’ kleding als kraamcadeau :-).. Ik ben dan ook meer van de basics, maar wel speels met een vleugje stoer. En dan ontwikkelt je kind een karaktertje, waar je ook ergens in het aankleden van je kind een beetje rekening mee wil houden.”

Naast zijn karakter houd ik graag rekening met zijn huidskleur. Met een half Engels kind en een blonde mama met sproetjes, hadden wij ons een beetje voorbereid op een bleekscheetje. Ooit deed ik hem een fel oranje shirt aan: eens en nooit weer. Vaak trok ik hem weer een zwart shirtje aan, want dat stond hem toch het mooist. Ook grijs/blauw staat ‘m met zijn helderblauwe ogen echt waanzinnig.

Het budget

Het budget wisselt enorm. In de zomer is Owen van maat 86 naar 92/98 gegaan. Vooral alle broeken moesten vervangen worden. Nu zijn we aardig voorzien. Begin oktober kocht ik 2 paar nieuwe schoenen voor de winter en wat basics … de rest van de maand eigenlijk niks meer (misschien wat sokken en ondergoed). Aan z’n Vans en Timbers was ik 62 euro kwijt via Next en dat vond ik eigenlijk wel heel netjes. Ik denk dat dat ook wel een aardig gemiddelde is: 50/60 euro per maand. Maar goed, het aankleden van m’n kind is ook wel een beetje een hobby geworden en aan hobby’s geef je geld uit, toch 😉

Het kastje van Owen


Als je kind dan een jaar is geweest, heeft die toch echt al wel een eigen stijl. Bij Owen is het vooral niet te gek en niet te druk. Vooral geen idiote teksten of doodskoppen ofzo. Hij is een grappig boefje en stiekem ook een beetje een softie :-D. Maar ook een echte charmeur!


Als je zijn kledingkast opendoet zie je vooral veel legergroen, donkerblauw of jeansblauw ..


Leggings … ik moest er even aan wennen. Leggings voor jongens, maar je kunt ze zo stoer combineren.

Een aantal favoriete items:

.

Nog meer outfits!

Deze outfit vind ik zo Owen! Stoer en toch speels … Dit zie je terug in deze outfit. Hij draagt hier een legging met een printje van peper en zout potjes van ‘Blå’, shirt van ‘Rock a Lilly’ (wonderbaarlijk dat ‘ie zo mooi blijft. Hij heeft ‘m zo veel gedragen) Het sjaaltje van Just Juul en het blousje van Zara.

Voor basics bestel ik vaak bij de Zara (jeans en blousjes) en shirts juist weer bij Next.


De tijgerketting van ‘All about wildkids’ is hier favoriet, maar ook simpele sjaaltjes of bijtfiguur-kettingen en sleutelhangers aan de rits van z’n jas.


Owen heeft teveel schoenen. Op de dagen dat hii naar de crèche gaat, draagt hij altijd z’n Bergsteintjes en op andere dagen wil hij zelf alleen z’n Adidas gympen aan. Hij heeft een paar fantastische grijze suède booties, maar omdat ze zo snel vies worden heeft Owen ze niet zo vaak aan (ik vind het zo zonde).


Dit is ook één van mijn favo combi’s. Het vest van ‘Make it 3’ liet ik in een tussenmaat maken. Ideaal! Ik kocht deze in mei, toen droeg hij hem als jasje. Nu is het een warme vest!


Vijf shirts hebben we ondertussen van ‘Cute with attitude’! Ze zijn zo leuk! Deze was de eerste en gelukkig past hij ze nog steeds.

En dit was hem weer: het kastje van Owen! 

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Meet the mama: Nique

Soms heb je een fotoshoot met een mama die heel gemakkelijk voor de camera staat. Binnen 30 minuten hadden we...

Sluiten