Het kastje van ..

Het kastje van: Orminde

Vandaag het kastje van Orminde! Dit meisje met een bijzonder mooie naam, is het dochtertje van Rosanna (IG @ro_snna). Orminde haar mama zegt: ”Inmiddels weet ik dat het klopt over wat ze zeggen over meisjeskleding, je kan blijven kopen!” Waar ze ook kijkt, naar eigen zeggen ziet ze altijd wel een leuk item dat ze aan de garderobe kan toevoegen. Maar er staat geen geldboom in de tuin en dus koopt ze heus niet alles 😉  

Rosanna calculeert geen budget in wat ze per maand kan besteden aan kinderkleding. Ze kijkt op dat moment of het binnen haar budget past en of het daadwerkelijk een toevoeging is voor de garderobe van de kinderen.  

Vingino, By Bar, Zara

Regelmatig wordt mij gevraagd waar ik de kleding van onze kinderen koop. De kleding komt van winkelketens tot kleine shops. Geen vast merk en geen vaste winkel.

Ebzo, Name-it, Bobo Choses, No Colours, Pompom haarband Meas babygoodies

Streepjes, always a good idea als je het mij vraagt. Tijdloos en makkelijk te combineren. Daarom liggen er ook een aantal streep items bij haar in de kast.

Vingino, By Bar girls

Haar kledingkast bevat veel tinten grijs en zwart, altijd makkelijk te combineren met andere kleurtjes en het staat haar lekker eigenwijs.

Meas babygoodies

Haaraccessoires draagt ze van Meas. Prachtige strikken en pompoms, het is een goede match met haar kledingstijl. Ze draagt nooit kinderclipjes, haar clipjes collectie bestaat uit zwart, zilver en goud.

Name-it, Rainbow&Snow

Meet mijn inner-nel, ik ben dol op luipaard printjes. Je kunt overigens de stijl van ons dochtertje het beste omschrijven als kindermode met een volwassen look. Ze is een eigenwijsje en zo is haar kledingstijl ook, het past precies bij wie ze is.

Maed For Mini, Mingo

In haar kast liggen zowel broeken, rokken als jurkjes. Ze heeft een veelzijdige garderobe, die ook onderling op vele manieren te mixen en matchen is. Basic items zoals bijv. het zwarte Mingo rokje op bovenstaande foto, zijn een must have. Je kan er eindeloos mee combineren.

H&M, Dr. Martens

Schoenen, ze heeft net als haar broer altijd een paar goede stevige stappers. Hier geven we dan ook iets meer geld aan uit, daarnaast kopen we een paar hippe schoentjes voor erbij. De dr. Martens bevielen voorgaande jaren zo goed bij de kinderen, dat we ze dit jaar weer hebben gekocht. Eigenlijk wilde ik een keer iets anders na drie winters, maar ze vinden ze beide gewoon heel fijn zitten en dat is belangrijk.

rechts haar favoriet, de Maed For Mini turtle coat

Jassen heb ik een zwak voor, het mooiste vind ik wollen klassieke coats. Sportieve jassen vind je eigenlijk niet terug in haar kast, daarnaast vind ik het belangrijk dat een jas zowel mooi met een broek, een rok of jurkje te dragen is.

Rainbow & Snow, Noeser

Twee van mijn favorieten op één foto, dit grijze jurkje van Noeser is heerlijk warm en super zacht. Comfortabel om lekker in te spelen en te bewegen. Een leuk bloesje eronder, prachtige maillot en natuurlijk een paar van die gave spacy thunder socks.

WE Fashion, Noeser, Dr. Martens

Elk seizoen heeft ze wel een bloesje in de kast, meestal wit en jeans. Blouses zijn makkelijk te combineren met zowel broeken als rokjes en daarnaast ook fijn om ergens onder aan te trekken. Weer zo’n fijn basic item waar je vele kanten mee op kan!

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Meet the mama: Kelly

Meet Kelly uit Deventer. Ze is verliefd op Friso en mama van de 1-jarige Sofia. Deze schattige dreumes was een...

Sluiten