Het kastje van ..

Het kastje van: Mila

Budget combineren met iets duurdere merken. Dat doet Dita (@Ditarithika) het liefste voor dochtertje Mila. Gemiddeld geeft ze 100 euro per maand uti aan de kleding. Vandaag deelt ze wat ze daar van koopt! 

Ik shop heel, heel graag voor Mila. Ook nog voor mijzelf trouwens, maar sinds ik moeder ben merk ik dat ik veel meer voor Mila koop. Mijn favoriete winkels zijn Zara, Hema en leuke shops die ik tegen kom via Instagram. Het liefst koop ik online kleding maar ik kan er ook van genieten om lekker te shoppen in de winkels.

Ik hou er van om budget te combineren met de iets duurdere merken. Zoals een legging van de Wibra, Zeeman of Action met een shirt van Mingo. De basics koop ik sowieso altijd bij Zeeman of Wibra. Mila draagt ook regelmatig haarbandjes, die strikbandjes zijn favoriet en ze draagt veel jurkjes en rokjes die ik graag combineer met sneakers om het stoerder te maken. Ik probeer altijd het meisjesachtige met stoer te combineren. Veel fel roze items zie je niet in haar kast, het is meer groen, blauw en zo nu en dan wat roze.

Wat mijn maandelijks budget is verschilt heel erg, gemiddeld geef ik denk ik rond de 100 euro per maand uit aan kleding voor Mila. Koop ik een keer schoenen of iets van een duurder merk dan zal het iets meer zijn maar er zijn ook maanden dat ik minder uitgeef. Echt een vast budget heb ik niet.

Jurkje van Hema, kniekousen via Ali Express

Jurkje van Stoffeti Aterlier, Schoenen Vans, Legging H&M

Jurkje van Stoffeti Aterlier, kniekousen van Wibra en schoenen van Converse, All Stars

Shirt van Name it, Jurkje van Zara, Legging H&M, Schoenen Vans

Shirt van Zara, Rokje van Noeser, Schoenen Vans en legging Zeeman

Jurkje Wibra, Legging Zeeman en schoenen Vans.

Veel roze zie je niet bij Mila in de kast maar dit jurkje vond ik toch wel erg leuk.

Alle schoenen van Mila. Vans, roze sneakers van H&M, All Stars en schoenen met hartjes van Zara.

Ik ben dol op sneakers voor haar. Al had ik ook super leuke laarsjes gekocht voor de winter maar ik denk dat die niet lekker zitten ofzo want elke keer is het een drama als ik ze aan wil doen bij haar.

Leggings/broekjes met print, ik ben er dol op! En volgens mij zit het heerlijk. De zwart/wit is van Z8, de middelste groene van Tuutjes en de onderste groene van Mingo

Rokjes, makkelijk te combineren met een basic shirt en ik maak het altijd af met sneakers. vlnr: Noeser, Tumbl en Dry, Zara, Name it, Zara en Prenatal.

Van boven naar beneden: Mingo, Noppies, H&M, Little Jet en Zara

Strikhaarbandjes van Tuutsjes

Dit jurkje is een van mijn favorieten en past gelukkig nog steeds. Het jurkje en de schoenen zijn van Zara, de kniekousen van Style Your Mini.

 

 

Jaaa, nog meer leuke blogs!

1 Reactie

 • Reply
  Marijke
  10 januari 2018 at 10:21

  Wat leuk dat je budget en duurdere items conbineert. Heerlijk al die rokjes met sneakers eronder!

 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Meet the mama: Sanne

  De mama van deze week is altijd wel een bezig bijtje. Als Sanne niet aan het werk is, dan is...

  Sluiten