Het kastje van ..

Het kastje van: Jethro

Zijn naam klinkt al stoer! En dat is zeker ook te zien in zijn kledingstijl. Wat dat betreft is Jethro echt een stoere jongen. Hoe zijn mama zijn kastje samenstelt, lees je hier:

Het kastje van Jethro

Eerlijk gezegd hebben we niet een vast maandelijks bedrag voor zijn kleding. Vaak plannen wij een gezellig dagje in een andere stad, waar we dan meteen goed gaan shoppen. Ook vind ik het leuk omย verschillende webshops in de gaten te houden. Leuke items of items in de aanbieding bestel ik vaak. Dat betekent soms ook dat het net in een te grote maat is of voor het volgende seizoen. Slim inkopen doen dus :-).

Wat is zijn stijl?

Ik heb een lange tijd van zwart/wit/grijs kleding gehouden. Dat doe ik nog steeds wel, maar vaak in combinatie met een leuke print. Ook ben ik momenteel gek opย mooie spijkerbroeken en kleertjes met een kleur, zoals de herfstkleurtjes voor in de herfst. Ik vind het moeilijk om Jethro’s stijl te omschrijven. Het gaat van stoer naar comfortabel en van rustig naar drukkere prints.

Ik ben tegenwoordig erg gek op de Zara en de Mango. Ook koop ik veel bij de H&M, vaak voeg ik van de Primark nog wat shirts of extra schoentjes toe. Een winkel die ik ook echt aan kan raden is River Island! Daar hebben ze stoere jongenskleren.

In de kast van Jethro is wat dat betreft dus van alles wat te vinden. Spijkeroverhemden vind ikย hem erg leuk staan en ze zijn ook nog eens erg handig om een outfit mee af te maken. Beide overhemden zijn van de H&M. Het vlinderstrikje hebben wij gekregen.

Hele outfit is van de H&M.

Afgelopen tijd ben ik duidelijk gevallen voor de kleding van de Zara. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er eerder niet vaak kwam. Omdat Jethro voor de herfst wat T-shirts nodig had, ben ik toch eens gaan kijken wat Zara in de collectie had.

Hier draagt hij een shirt van de Zara. De stoere jeans heb ik gescoord bij de Primark.

Schoenen zijn Nike Huarache.

Hier draagt Jethro een fijne comfortabele broek van de H&M en ook een shirt van de Zara. Heerlijk in de herfstsfeer!

Jethro is een druk en ondernemend jongetje. Het liefste is hij de hele dag aan het rennen en klimmen. Ik probeer hier in de kledingkeuze zoveel mogelijk rekening mee te houden. Wanneer wij overdag thuis of lekker naar buiten gaan, draagt Jethro vaak zachte comfortabele kleding waar hij lekker in kan bewegen.

Ik vind stoere spijkerbroeken leuk, maar ik heb ook een zwak voor een leuke maar stoere broeklegging. Leuk combineren met een T-shirt en een vest en je hebt een heerlijk outfit om in te spelen.

Deze hele outfit komt van de H&M.

Deze trui is van de Zara. Broeklegging is van de Mango.

Nu een onesieoutfit. Stylish en makkelijk. Afkomstig van Alieexpress. De zwarte instappers zijn van de Primark.

En dit was weer een leuk kastje voor deze week. Volgende week zijn we er weer bij, dan met een meisjeskast!

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Meet the mama: Eline

De mama van deze week is in verwachting van haar eerste kindje. 39 weeks and counting down! Zo'n bijzondere tijd...

Sluiten