Blogs

Het kastje van: Jayden

In ‘Het kastje van’ deelt elke week een moeder wat er in de kledingkast van haar kind hangt! Op die manier kunnen we elkaar inspireren, leuke nieuwe combinaties ontdekken en ook misschien wel nieuwe winkels/collecties. Wie weet combineer jij een kledingstuk wel heel anders en krijg je zo nieuwe ideeën. 

Deze week het kastje van Jayden. Deze stoere kleuter van 5 is het zoontje van Joanne en kindermodel. Zijn stijl is stoer, comfortabel en dit gemixt met toffe/mooie prints Get inspired! 

Een maandelijks budget heeft Joanne niet. Ze houdt wel vaak rekening met de sale en koopt zo kleding voor het jaar erna. Nieuwe collecties koopt ze meestal wat later omdat ze er eerst vaak even aan moet wennen. 

Joanne:  Jay draagt bijna altijd een skinny jeans, hij heeft erg smalle benen en ik vind daarom een skinny het mooiste bij hem staan. De skinny broeken van I Dig Denim zijn veruit mijn favoriet! Maar ook ben ik grote fan van de slimfit jeans van Name-it! Jay is een echte boy: rennen, vliegen, springen… broeken gaan bij hem dus snel kapot, extra janken voor mij als het mijn favoriete broek is, toch draagt hij ze dan soms nog.( handig dat dit tegenwoordig HIP is. )

Mijn favo webshops zijn: Toddlers and Tees en Kids Department. Mijn favorieten merken zijn: Bobo Choses, Mingo, I Dig Denim & MONKIND. Ook shop ik veel online bij de Zara, oh i love Zara. Lekker veel in slaan en pas achteraf betalen!

Jay draagt in de herfst/winter vaak een sweater met een toffe print! Met daaronder vaak hét streepshirt van Mingo, daar heeft hij er zeker al VIJF van versleten!

” good shoes take you to good places”
Schoenen heeft Jayden er redelijk veel, Jay draagt het liefst sneakers, Vans zijn het laaste jaar mijn favoriet! Jay heeft 3 verschillende, ze zijn overal bij te combineren! Jay zijn juf is er iets minder blij mee, aangezien hij zelf zijn veters nog niet kan strikken. #sorrynotsorry

Ik kon het niet laten om ook 2 zomer outfitjes te showen, by far my favorite season! Een toffe (beetje oversised) top, een stoer kort broekje een pet op zijn hoofd en Jayden is klaar voor al de avonturen die de zomer met zich mee brengt!

Trui van Moi-kidz, Mingo shirt, broek van Name-it en schoenen van Nike.

Trui van Daphne Vos, broek van I Dig Denim, vans en muts van de Zara

Jay draagt hier een trui van Bobo Choses, shirt + broek van Mingo, vans en muts van de Zara.

Trui van Tiny Cottons, Mingo shirt, broek van I Dig Denim, vans en muts van Jack & Jones (officieel van papa.)

Top van Miniwilla, short van Name-it, vans, pet van Kindish en ketting van een markt in Italië.  😉

Top van Nununu, short van Lucky No7, pet van Left Side en Vans.


Outfit links: hier draagt Jay zijn favorieten konijnentrui van Bobo Choses.
Outfit rechts: opnieuw de trui van Moi Kidz, daaronder Mingo, broek van I Dig Denim en Allstars.

Top van Nununu, blouse van Zara, short van Name-it, vans en pet van Pocopato.

Dank voor het delen van dit leuke kastje Joanne (IG @Joannedjb)!

Print Friendly, PDF & Email

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Meet the mama: Liset

Liset vind ik nou echt een geweldige vrouw! Dit heeft met name te maken met het feit dat ze lekker...

Sluiten