Blogs

Fotoblog: in de tuin met de tweeling

Dit keer een fotoblog voor jullie!! Want soms ben ik heeeel erg verliefd op mijn twee kindjes. Okey, heel VAAK ben ik verliefd op Yas en Jay. Ik ben een mama geworden die elk moment wil vastleggen op foto. Gewoonweg omdat ik zo dol op ze ben. Ik ben ook de mama die samen met mijn man s’ avonds op de bank ploft om zwijmelend alle kind avonturen van die dag te herbeleven. Ja, ik ben een heel trotse mama en afgelopen week legde ik dit speelmoment in de tuin vast met mijn camera:

Fotoblog:

image

Toet, toet met getuite lippen

image

Mama, wat doe jij?

image

High-five with daddy

image

Yasmina wilde per se deze laarzen aan!

image

Stoepkrijten is favoriet!

image

Stoepkrijten op de tafel! Jeej!

image

Jay’ sneaker

image

‘Kan ik er in klimmen?’

image

Steentje bestuderen

image

Mama, je doet nog steeds raar met dat rare ding

image

Klaar voor de start! AF!

image

ACTIE!

image

Nog steeds met de krijtjes in handen 🙂

image

Op mama kleuren!

image

Golden hair

image

Daddy and mommy look-a-like

image

The most beautiful flower in my garden!

Fotografie: Jennifer, Mama’s op hakken

Print Friendly, PDF & Email

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Een ambulance voor mijn dochter

''Toen mijn man de kamer binnenkwam vond hij Yasmina bewusteloos in bed. Ze was slap, oogjes dicht en was totaal...

Sluiten