Blogs

Fotoblog: Madurodam in winterse sferen

Het zijn Winterweken bij Madurodam. Tijdens deze weken zie je alle leuke hotspots van Nederland in winterse sferen. Witte kerstbomen, dansende schaatsers en allerlei mooie lichtjes voor extra sfeer. Je kunt het allemaal zien tijdens een dagje uit. Hanna en ik gingen met onze mannen en kids op stap. We genoten enorm, wat zeker wel te zien is op de foto’s.

Winterweken in Madurodam

Aankomende week kun je nog genieten van dit gezellige tafereel, deze Winterweken duren namelijk tot a.s. 7 januari. Wij hebben dus geboft dat we er nog net heen konden gaan. Voor de kinderen is er een speciale speurtocht in de vorm van ‘sneeuwpoppen zoeken’. Iedere sneeuwpop had een letter en alle letters vormen een woord. Ook voor de allerkleinsten is het een uitdagende speurtocht omdat zij ook opzoek gaan naar de besneeuwde man. Wij hebben het woord kunnen vinden en maken hiermee kans op een leuke prijs.

Uiteindelijk begon het tijdens ons bezoek ook echt te sneeuwen, waardoor het plaatje helemaal compleet was. Dat was natuurlijk wel erg koud, maar binnen zijn we snel gaan zitten voor een kop warme chocolademelk. Uiteraard met slagroom.

De heerlijke foto’s:

In samenwerking met Madurodam konden twee lezeressen van onze website ook een dagje op stap. Zij zullen komende week het park bezoeken. Wil je ook meer informatie over deze Winterweken? Check dan de website van Madurodam!

-Dit is een samenwerking-

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Over wat wij dragen en waarom dat uitmaakt

Hoe lang heb jij deze ochtend voor je kleerkast gestaan? Had je even nodig om een passende outfit te vinden?...

Sluiten