Blogs Reviews

Even spieken: een gezellige middag met vriendinnen

Inmiddels weten jullie wel dat Hanna en ik (Jennifer) super goede vriendinnen zijn! Wij hebben samen deze website gestart en delen lief en leed. Wat vele lezers niet weten is dat wij ook een gezamenlijke vriendinnengroep hebben. Heerlijk om met alle ladies onder elkaar te lachen en diepgaande gesprekken te voeren. Okey, vaak gaat het over baby’s en het huishouden. Onze friends zijn zo leuk dat we samen met Hello Fresh en pre-Christmas party konden geven. 

Gourmetten met vriendinnen

Hello Fresh gaf ons de uitnodiging om alvast hun kerstbox uit te proberen. We konden kiezen tussen een Kerstbox Deluxe (4 gangen diner), Kerstbox Veggie (3 gangen vegetarisch) of de Kerstbox Gourmet. Hanna en ik besloten onze vriendinnen een middag te verrassen met een gourmet. Alle boxen zijn te verkrijgen in een variant voor 4 of 6 personen. Daarnaast heeft elk pakket een bijpassend wijnpakket. Zo weet je zeker dat je een goede wijn serveert bij het gerecht.

Het menu

Onze box bestond uit heerlijke gourmetgerechten die je van te voren eerst voorbereidt. Á la Hello Fresh worden de meeste producten vers klaargemaakt. Knoflookboter komt bijvoorbeeld niet uit een pakje, maar maak je zelf. Dit geldt ook voor allerlei andere ingrediënten. De verse bereiding van de producten maakt deze gourmet echt wat specialer. Dat mag dan ook zeker voor een kersteditie.

Aan tafel met Hello Fresh

Friends

Een aardappelsalade met verse kruiden en truffelmayonaise

Luxe vleesproducten tijdens deze gourmet.

Courgette met walnoten en gesmolten geitenkaas.

Dinner!!

Verse knoflookboter

❤️

Wij hebben echt genoten van deze pre-Christmas party. Helemaal omdat we kerst als vriendinnen nooit echt vieren! Een geslaagde middag dus! Welk kerstbox zou jij proberen?

– Dit artikel is een samenwerking –

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
zwanger
Zwanger zijn: eigenlijk vind ik er helemaal niks aan….

Een kindje verwachten is een bijzondere tijd. Dat besef ik me maar al te goed. Ik neem het zeker niet...

Sluiten