Gastblog Van Elise

Een nieuwe fase – deel twee

Vorige keer schreef ik dat wij een nieuwe fase ingaan wanneer Summer naar school gaat. Een nieuwe fase betekent vaak een nieuw begin, maar ook afscheid nemen van het oude vertrouwde. Dit geldt ook voor mij persoonlijk, want na Anne en Annelies neem ook ik afscheid van Mama’s op Hakken als gastblogger. Maar ik stop niet met bloggen!

Hoe het begon

Toen Hanna mij twee jaar geleden vroeg om gastblogger te worden voor Mama’s op Hakken, vond ik dat enorm spannend. Ik had er nog nooit over gedacht om te schrijven en wist niet of ik het wel zou kunnen. Toch wilde ik de uitdaging graag aan gaan en ik ben blij dat ik dat heb gedaan.

De afgelopen twee jaar heb ik vooral geschreven over mijn bruiloft, dingen die mij bezig hielden op het gebied van opvoeding en mijn zwangerschap. Elke keer vond ik het weer super leuk om de reacties daarop te lezen en vooral om alle verschillende meningen te horen over de onderwerpen die ik had gekozen.

Een eigen plekje

De laatste tijd kwam de gedachte om een eigen blog te beginnen steeds vaker omhoog. Een eigen plekje die ik helemaal zelf zou kunnen invullen en vormgeven. Na veel twijfels en veranderen van mening heb ik de knoop doorgehakt; ik ga het gewoon doen! Begin september komt mijn eigen website online!

Het voelt raar om afscheid te nemen van Mama’s op Hakken, maar ik ben ook enthousiast over wat deze stap allemaal met zich mee gaat brengen. Ik hoop dat jullie mijn blogs hier met plezier hebben gelezen, ik vond het in ieder geval altijd leuk om ze te schrijven :-). En als je het leuk vond om mij te volgen, kan dat nog steeds via Instagram en straks via mijn eigen blog!

Bedankt Hanna en Jennifer, voor deze ervaring. En nieuwe gastbloggers; succes!

Liefs,
Elise

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Natuurlijke bevalling vs. keizersnee

Tijdens de kraamvisites krijg ik vaak de vraag wat ik nou heftiger vond: een natuurlijke bevalling of een keizersnee. Ik...

Sluiten