Gastblog Van Annelies

Schommelen waar je maar wilt met La Clinica!

Voor Scott wilde ik altijd al een babyschommel: ik zag Scott al heerlijk zweven in dat ding. Hans zag dat niet. Die zag alleen maar gaten in de kozijnen of in het plafond en sprak zijn veto over het plan voor een babyschommel uit. Meestal krijg ik later dan toch mijn zin. Maar met dit onderwerp dus niet… Totdat de designschommelstoel van La Clinica op ons pad kwam!

Schommelen waar je maar wilt

Ik heb dus onlangs mijn zin gekregen: we hebben nu een babyschommel van La Clinica in huis. Goed nieuws voor manlief: er hoeven geen gaten in plafond of kozijnen worden geboord om hem te bevestigen. Aan de uiteinden van de makkelijk verstelbare touwen zijn namelijk haken bevestigd. Natuurlijk kun je de haken vastmaken aan ogen die je ergens monteert, maar wij konden het touw zo mooi om het bestaande frame van de lamp boven onze eettafel wikkelen en vastmaken. In de tuin hebben we bij de overkapping al ogen bevestigd voor de grote schommel van Scott. Dat is ook een perfect plekje om deze kleine schommel te gebruiken. De allereerste keer bevestigde ik de schommel aan de pergola in onze tuin. Met deze babyschommel hebben we dus al drie snelle, makkelijke opties om hem te gebruiken.

In tegenstelling tot haar grote broer was kleine Skye helemaal niet bang voor het schommelen. Bij Scott zag je altijd paniek in zijn ogen. Met een big smile liet zij zich gewillig geduwd worden hoor. Kleine diva! We probeerden de nieuwe schommel voor het eerst tijdens één van de eerste warme zomerzondagen, heerlijk! Ze zat zo goed in het stoeltje rechtop dat we haar ook nog eventjes er in hebben laten zitten chillen in de tuin terwijl wij aan het opruimen waren.

Over de La Clinica babyswing

La Clinica. Van dit Spaanse designmerk is deze prachtige schommel. Als interieurliefhebber kende ik ze nog niet eens..! Het simpele en verfijnde ontwerp past eigenlijk wel in elk interieur. Of je nou meer van de moderne inrichting bent of juist meer van de landelijke sferen. Het kussen er in is lekker stevig en beschermt je kleintje goed. Het kussen is verkrijgbaar in veel verschillende kleurtjes en printjes dus je kan hem perfect afstemmen op jouw interieur. En wil je wit touw erin of toch liever zwart?

De schommel is geschikt voor kindjes vanaf zes maanden. Skye zat er met net geen vijf maanden in en bleef er keurig rechtop in zitten. Dat kwam mede omdat ik het kussen er verkeerd in vastmaakte (#oops). Ik had het voorlangs gedaan in plaats weer langs de zijde teruggeklapt. Maar dat pakte voor het gebruik voor kleine Skye dus best goed uit! De schommel is best een investering. Hij kan mee tot drie jaar, dus dat schommel je er wel weer uit!

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met La Clinica Design.

Print Friendly, PDF & Email

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Wanneer je kind leren fietsen?

Vol verbazing keek ik onlangs naar een jochie van drie die al heel goed kon fietsen. En dat zonder zijwieltjes....

Sluiten