Gastblog Van Elise

De newborn shoot met Filip

Toen Filip 2,5 week oud was, kwam Jamilla van Salted Photography bij ons langs om foto’s te maken. Het was Arjen zijn eerste werkdag sinds de geboorte, dus ik was voor het eerst alleen met twee kids! Dat was wel even een uitdaging, twee kinderen én mijzelf op tijd klaarmaken. En dan ook nog voor een shoot! Ik had de nacht ervoor Filip elk anderhalf uur gevoed en was daar vanzelfsprekend een beetje moe van, maar niks wat een beetje concealer en blush niet konden verbergen. Ik vind de foto’s prachtig geworden en ik vind het zo waardevol om foto’s te hebben met mini Filip! Als ik deze foto’s kijk, zie ik gewoon hoeveel hij alweer veranderd is in die paar weken. Ik weet zeker dat ik op zijn eerste verjaardag met tranen in mijn ogen naar deze foto’s zal kijken!

Hier sliep hij gewoon nog overal doorheen..

Lieve Summer was in voor alle foto ideeën. De eerste 10 minuten dan 😉

Wat een rijkdom, twee prachtige kindjes

Ze is zo onwijs groot ineens

Squish

Ik hou van deze foto omdat je zo goed kan zien hoe klein zijn hoofdje is!

Filip heeft maar geluk met zo’n lieve zus

Zo tevreden, mijn kleintje

Hebben jullie ook foto’s laten maken in de kraamperiode? Je maakt zelf natuurlijk ook mega veel foto’s, maar professionele foto’s geven toch net dat beetje extra gevoel aan een foto vind ik. Ik ben er in ieder geval super blij mee en Summer en Filip vinden ze vast ook leuk om terug te zien als ze groter zijn. Kijk op saltedphotography.nl voor Jamilla’s prachtige portfolio!

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
”Maar zeg, wat doe je dan de hele dag als thuisblijfmoeder?”

Het is 19:30 en er zit een reeds naar bed gebrachte peuter op de trap. Deze peuter is wakker sinds...

Sluiten