Gastblog Van Marianne

Dank jullie wel!


Afgelopen zomer zag ik de oproep staan van Hanna en Jennifer, waarin ze een bloggerscontest uitschreven om zo een nieuwe blogger te vinden voor Mama’s op Hakken. Ik weet nog dat ik dacht: “Leuk, maar wie zit er nou op mijn schrijfsels te wachten?”. Niets bleek minder waar en via jullie stemmen werd ik, 4 weken na het insturen van mijn proefblog over het enig kind zijn, gekozen als nieuwe gastblogger.

Vereerd

Ik was superblij en voelde me onwijs vereerd. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het bij mij nog wel eens en ik had dit dan ook echt niet verwacht. Mijn eerste blogs schreef ik dus ook echt met wat onzekerheid, maar dankzij jullie lieve reacties kwam ik erachter dat jullie mijn verhalen waardeerden en de herkenning fijn vonden! Met veel plezier heb ik dan ook de afgelopen vijf maanden iedere twee weken een blog geschreven. Over mijn leven als moeder, over zaken waar ik tegen aan liep tijdens het opvoeden en een stukje openheid over mijn streven naar een gezonder leven (yay, de eerste 5 kilo zijn eraf!!).

Stoppen

Hanna en Jennifer lieten me een tijd geleden weten dat zij, na goed overleg, hebben besloten om te stoppen met Mama’s op Hakken en dat er voor mij dus een einde zal komen aan mijn rol als gastblogger.

Lieve Hanna en Jennifer, dank voor jullie vertrouwen in mij. Voor de ruimte die jullie me hebben gegeven en voor de kans die ik kreeg om mezelf verder te ontplooien. Ik heb bewondering voor de keuze die jullie maken, ook al valt deze jullie zwaar. Het feit dat jullie kiezen voor jezelf én jullie gezin geeft aan wat voor sterke en krachtige dames jullie zijn!

En nu?

Tja, die vraag, daar denk ik al eventjes over na. Ik heb gemerkt dat ik het schrijven heel erg leuk vind. Ik vind het fijn om van me af te schrijven, ik kan er mijn ei in kwijt. Ik heb nog genoeg zaken waarover ik zou willen schrijven of die ik met jullie wil delen. Of ik dit ook daadwerkelijk ga doen en in welke vorm ik dat wil doen, dat weet ik nog niet helemaal.

Dank jullie wel!

Voor Mama’s op Hakken is dit in ieder geval de laatste ‘blog’ die ik schrijf. Dank voor al jullie lieve reacties op mijn blogs. De woorden van vertrouwen, van herkenning en de vele privéberichten. Het was fijn om jullie als mijn leespubliek te hebben en wie weet tot snel?

Liefs,

Marianne

Print Friendly, PDF & Email

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Brabbeltaal ontcijferd

Ik heb al even de tijd gehad om te bedenken waar ik mijn laatste blog over ging schrijven. En toch...

Sluiten