Gastblog Reviews Van Annelies

Blogger’s workshop Little Chef! by Lilliputiens

Een tijdje terug vertelden Hanna en Jennifer hoe het is om te bloggen. Eind oktober ben ik mijn eigen blog gestart en in ongeveer diezelfde periode ging ik hier aan de slag als gastblogger. En ja, soms is het even veel werk en moet er goed gepland worden. Maar er komen als blogger ook heel veel leuke dingen op je pad!

Blogger: meetups, events en andere pr-dingetjes

Via verschillende wegen weten ze je als blogger te vinden. Zo was ik een tijdje terug bij een boekpresentatie, een speeddatesessie met merken die op zoek waren naar ‘brand reps’, een inloop pr-evenementje en afgelopen woensdag was ik bij een workshop van Lilliputiens. Omdat deze workshop in Amsterdam Oost plaatsvond, vlak bij mijn werk nota bene, schoof ik aan voor team Mama’s op hakken.

Workshop op een toplocatie in Amsterdam Oost: Creative Haus

Het is voor mij ook nog allemaal relatief nieuw, dus het is elke keer weer aftasten. Heel fijn om dan af en toe wat bekende gezichten te zien. Bij de workshop afgelopen woensdag zag ik bijvoorbeeld Vanessa van Culinessa en Anna van Minibelle (dochtertje Belle zie je hierboven op de foto shinen!). Beiden met hun toffe dochtertjes die lekker aan de slag gingen met het deeg. Omdat ik moest werken ervoor en erna, en rustig koekjes bakken met een tweejarig racemonster niet echt een optie is, heb ik Scott gewoon op de vaste oppasdag naar mijn zus gebracht. Zo had ik mijn handen vrij om lekker foto’s te maken en bij te kletsen.

En dan?

Onafhankelijk van de vorm van de bloggersbijeenkomst: je gaat als blogger eigenlijk nooit met lege handen naar huis! Natuurlijk wordt dan min of meer verwacht dat je aandacht aan het product of de bijeenkomst besteed op je blog en/of social media. Ik probeer daar wel echt mijn eigen weg in te vinden, zowel hier op Mama’s op hakken als op mijn eigen blog: door het product of dienst in een eigen ervaring te framen, in plaats van een herhaling van de persinformatie die je vaak ook toegestuurd krijgt. En dat is elke keer een uitdaging, maar wel een hele leuke!

Little Chef!

Maar even terug naar waarvoor ik afgelopen woensdag bij de workshop was.. Lilliputiens ken je waarschijnlijk wel van het kleurrijke speelgoed van stof. Van het leuke boerderijhuisje met diertjes erin of het naar bed gaan boekje waarin konijntje per bladzijde verschillende handelingen moet doen voordat hij eindelijk zijn bedje in mag (tanden poetsen bijvoorbeeld. Echt een dingetje hier. Note to self: dat boekje nog even gaan aanschaffen ;-)).

Nieuw is dat ze een overzichtelijk kinderkookboek voor toetjes hebben gelanceerd (voor kids vanaf vier jaar). Met twaalf makkelijke recepten, waarvan vier zijn ontwikkeld door een bekend duo chefs uit Parijs: Michel et Augustin. Oui, oui, hoe leuk is dat! Bij het kinderkookboek heeft Lilliputiens een handige lijn kinderkookproducten ontwikkeld. De afmetingen van de producten zijn zodanig dat ze makkelijk in de kinderhandjes passen en ze hebben de leukste kleurtjes en vormpjes. Een echte uitvinding en lifesaver uit hun kinderkookcollectie vond ik ‘Ophelie’: dit ‘apparaatje’ in de vorm van een kip knijp je in. Je houdt hem boven het eigeel in de kom. Je laat hem een beetje los en hopla, de dooier wordt zo naar binnengezogen. Boven een ander bakje knijp je er weer in, et voila: gescheiden is je ei! Sorry Scott, maar dit ding is vanaf nu voor mama!

Print Friendly, PDF & Email

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Waarom celebrities geen striae hebben en ik wel?!

Celebrities zien er over het algemeen prachtig uit. Haartjes on fleek, mooie huid, zachte benen en een buik waar je...

Sluiten