Blogs Zwanger

37 weken zwanger – update #25

Yes ik ben 37 weken zwanger! De kleine meid is in principe nu voldragen en dat vind ik een super fijn idee! Ze ligt nog wel dwars, dus de gynaecoloog gaat haar binnenkort proberen te draaien. Tijdens deze versie (zoals dat wordt genoemd), proberen ze haar hoofd naar beneden te draaien zodat ik op een natuurlijke manier kan bevallen. 

Zwangerschapsupdate #25

De baby in fruit of groente: Ze is nu zo groot als een snijbiet, 48,4 cm. Ik bedenk me nu een beetje hoe Josia was. Hij werd met precies 37 weken geboren. Hij was 3030 gram en 49 cm lang.

Eten: Tijdens de hele zwangerschap heb ik niet zoveel meer met avondeten. Ik eet nog geen half bord. Soep vind ik het ergste.

Gewicht:+13,3 kilo (gek genoeg ben ik 0,7 kilo lichter dan vorige week)

Slapen: Dit gaat echt steeds lastiger. Vaak val ik pas na middernacht in slaap en wordt ik wel een paar keer wakker per nacht om naar de wc te gaan. Ik kan me nu bijna niet meer indenken hoe het is om gewoon een houding te vinden zonder dat er een hoofd of iets anders in de weg zit.

Zwangerschapskleding: Ik krijg vaak de vraag of ik het volhoud met dit weer, maar eigenlijk gaat het prima. Yes voor luchtige jurkjes!

Geslacht: Een meisje!

Shoppen: Deze week heb ik alvast een paar rollen beschuit in huis gehaald, muisjes en koffiemelk. Ik ben klaar voor de kraamtijd haha. Verder kocht ik een paar schattige haarbandjes via Instagram @birgit.poldermuts. Ik vind het mooi dat ze zo simpel zijn!

Symptomen: Rusteloze benen in de avond en ik begin steeds meer vocht vast te houden. Ik pas alleen mijn slippers nog haha.

Voel je al iets? Ik heb nog geen gerommel in mijn buik!

Het leukste moment van de week: Deze week hebben we het wiegje weer naar beneden gehaald. Zo onwerkelijk dat daar binnen een paar weken een kleintje in ligt. Ook vind ik het bijzonder dat ze er zometeen alle drie in hebben gelegen.

Ik zie uit naar … De bevalling! Niet het pijnlijke deel, maar ik heb zo’n zin om haar te ontmoeten!

Print Friendly, PDF & Email

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Mama’s op hakken zomerrooster

Voor de zuiderlingen van ons land is de zomervakantie inmiddels al gestart en ook wij hebben bijna vakantie! Omdat jullie...

Sluiten