Blogs Zwanger

23 weken zwanger – update #11

Wat gaat de zwangerschap dit keer toch bizar snel. Dat komt denk ik omdat je ook zo druk bent met die andere twee. Voor mijn gevoel tik ik al bijna de 30 weken aan. Haha het duurt natuurlijk nog even, maar het klinkt al zo dichtbij. Ik vind het heerlijk dat het zo voorbij vliegt en tegelijkertijd sla ik alles goed in me op omdat dit als het goed is de laatste keer is. Extra genieten van deze zwangerschap dus! 

Zwangerschapsupdate #11

De baby in fruit of groente: Het kindje is nu ongeveer zo groot als een grapefruit, 28,8 cm!

Gewicht mama: Ik weet het eerlijk gezegd niet, want de weegschaal doet het even niet. Misschien maar goed ook haha. Vorige week was het in ieder geval +3,5 kg.

Eten: + Zoetigheid + Fruit – Koffie – Chocola

Slapen: Dit wordt langzaamaan wat minder en ik lig eigenlijk elke nacht wel veel momenten wakker, maar dat vind ik allemaal niet zo’n ramp. Ik slaap nu vaker overdag even bij als Eljada bijvoorbeeld naar school is en Josia zijn middagslaap heeft. Op mijn werkdagen ga ik er wat eerder in.

Zwangerschapskleding: Deze week heb ik er een nieuw setje bij gekregen van Gabe Maternity. Echt super leuk! Ik wil binnenkort in de tulpen foto’s maken in deze outfit, die zal ik dan nog wel online zetten. Het gaat om een spijkerbroek, wit shirtje en een toffe kimono. Ik zag zo’n soort kimono bij iemand anders voorbij komen en vond het zo ontzettend leuk met de kleurtjes.

Geslacht: Een meisje!

Shoppen: Ik heb deze week de geboorte-outfit compleet gemaakt. Ik had al een jurkje en heb nu een legging, mutsje en sokjes gekocht. Dat kan ik dus weer afvinken! Verder heb ik een maxi-cosi gescoord voor op de duowagen. Wat ik nog moet aanschaffen:

  • Een nieuwe set voor bij de kolf
  • Een jasje/vestje voor de baby
  • Een muziekmobiel voor boven de box (mijn vorige is kapot gegaan)
  • Een knuffeltje voor bij het slapen gaan

Eigenlijk valt het wel mee wat je allemaal nodig hebt bij een derde. De duowagen was de grootste aanschaf.

Symptomen: Ik heb de afgelopen anderhalve week elke dag wel sterretjes gezien en hoofdpijn gehad, voor mij een teken dat ik het rustiger aan moet doen. Dus ik heb weinig afspraken gemaakt en ben eigenlijk alleen druk geweest met werk en de website. Ik merkte dat ik door deze rust ook veel minder last had van mijn bekken. Dat is dus super fijn! Inmiddels zie ik gelukkig al drie dagen geen sterretjes meer, hopelijk blijft dat zo.

Voel je al iets? Ja ik voel haar zo duidelijk! Jammer genoeg mijn man nog niet. Elke dag legt hij zijn hand wel even op mijn buik als ze wakker is, maar helaas kan hij het nog niet voelen.

Het leukste moment van de week:  Dat was Pasen. We hebben het dit jaar lekker rustig aan gedaan en veel tijd met ons gezin gehad. Samen lekker uitgebreid koken, een filmpje kijken en spelen met de kinderen. Heerlijk kneuterig.

Jaaa, nog meer leuke blogs!

Laat je van je horen?

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Meet the mama: Samantha

De meeste vrouwen beginnen al vroeg te dromen over de dag dat ze ooit zullen trouwen. Dit is immers de...

Sluiten